recreatief zwemmen

Zwemles

In ons waterrijke land zijn zwemdiploma’s geen overbodige luxe. Daarom heeft Laco voor kinderen vanaf 4 jaar een speciaal 10-stappenplan ontwikkeld, waarin veiligheid, plezier en afwisseling centraal staan. Je kind leert steeds meer vaardigheden, waardoor hij of zij zich aan, op, in en onder water goed zal weten te redden. Het beloningssysteem bij het behalen van een stap zorgt voor extra motivatie en plezier tijdens de zwemles.

zwemles

 Wat is Laco Zwem ABC

✓ De leukste zwemlessen voor kids vanaf 4 jaar
✓ Leren zwemmen met een uniek 10-stappenplan
✓ Veilig zwemmen met de diploma’s A, B én C

zwemles

Waarom Laco Zwem ABC

✓ Gratis Krokobill rugzak, handdoek, swimsuit en meer…
✓ Inhalen van gemiste zwemlessen is mogelijk
✓ De zwemspecialist in jouw regio

Bekijk het rooster van…

 

krokobill
Leren zwemmen met Krokobill
Krokobill is een vriendelijke krokodil die ook heel graag wil leren zwemmen. Tijdens de zwemles staat hij centraal en samen met de kinderen volgt hij het 10-stappenplan van het Laco Zwem ABC. Spelenderwijs krijgen zij samen de verschillende vaardigheden onder de knie.

 

swimsuit

Krokobill Swimsuit

Voor je kind begint met zwemles nodigt Laco je uit voor een introductiebijeenkomst. Je ontvangt van ons het zwemlespakket met daarin o.a. de Krokobill Swimsuit. Het gebruik van deze Swimsuit is verplicht tijdens de zwemles.

 

zwemscore

Leerlingvolgsysteem

Uiteraard zijn jij en je kind nieuwsgierig naar de prestaties! Daarom maakt Laco gebruik van een online leerlingvolgsysteem. Wanneer je ingelogd bent, kun je in het overzichtelijke schema zien, welke onderdelen van het 10-stappenplan je kind al onder de knie heeft en welke onderdelen nog meer geoefend moeten worden tijdens de zwemles.

 

posterLaco 10-stappenplan

Bij het zwemlespakket van het unieke 10-stappenplan van het Laco Zwem ABC hoort een Krobobill-poster. De kinderen leren stap voor stap meer vaardigheden en bij elke stap die ze verder mogen, verdienen ze een sticker. Deze sticker plakken ze zelf op hun eigen Krokobill-poster. Zo kunnen de kinderen zelf zien hoever ze al zijn én beginnen ze extra gemotiveerd aan de volgende zwemles.