Zwemles

In ons waterrijke land zijn zwemdiploma’s geen overbodige luxe. Daarom heeft Laco voor kinderen vanaf 4 jaar een speciaal 10-stappenplan ontwikkeld, waarin veiligheid, plezier en afwisseling centraal staan. Je kind leert steeds meer vaardigheden, waardoor hij of zij zich aan, op, in en onder water goed zal weten te redden. Het beloningssysteem bij het behalen van een stap zorgt voor extra motivatie en plezier tijdens de zwemles.

zwemles

 Wat is Laco Zwem ABC

✓ De leukste zwemlessen voor kids vanaf 4 jaar
✓ Leren zwemmen met een uniek 10-stappenplan
✓ Veilig zwemmen met de diploma’s A, B én C

zwemles

Waarom Laco Zwem ABC

✓ Je ontvangt een Krokobill rugzak, handdoek, swimsuit en meer…
✓ Inhalen van gemiste zwemlessen is mogelijk
✓ De zwemspecialist in jouw regio

Bekijk het rooster van…

Zwem ABC Pakket

Neem zwemles bij Laco en ontvang een Laco Zwem ABC Pakket:

✓ Krokobill swimsuit
✓ Krokobill rugzak
✓ Krokobill handdoek
✓ Krokobill beloningsposter

Ontdek alle voordelen

krokobill
Leren zwemmen met Krokobill
Krokobill is een vriendelijke krokodil die ook heel graag wil leren zwemmen. Tijdens de zwemles staat hij centraal en samen met de kinderen volgt hij het 10-stappenplan van het Laco Zwem ABC. Spelenderwijs krijgen zij samen de verschillende vaardigheden onder de knie.

 

swimsuit

Krokobill Swimsuit

Voor je kind begint met zwemles nodigt Laco je uit voor een introductiebijeenkomst. Je ontvangt van ons het zwemlespakket met daarin o.a. de Krokobill Swimsuit. Het gebruik van deze Swimsuit is verplicht tijdens de zwemles.

 

zwemscore

Leerlingvolgsysteem

Uiteraard zijn jij en je kind nieuwsgierig naar de prestaties! Daarom maakt Laco gebruik van een online leerlingvolgsysteem. Wanneer je ingelogd bent, kun je in het overzichtelijke schema zien, welke onderdelen van het 10-stappenplan je kind al onder de knie heeft en welke onderdelen nog meer geoefend moeten worden tijdens de zwemles.

 

posterLaco 10-stappenplan

Bij het zwemlespakket van het unieke 10-stappenplan van het Laco Zwem ABC hoort een Krokobill-poster. De kinderen leren stap voor stap meer vaardigheden en bij elke stap die ze verder mogen, verdienen ze een sticker. Deze sticker plakken ze zelf op hun eigen Krokobill-poster. Zo kunnen de kinderen zelf zien hoever ze al zijn én beginnen ze extra gemotiveerd aan de volgende zwemles.

 

Het Zwem ABC Pakket

zwemles

Naast zwemles biedt Laco ook het volgende aan: babyzwemmen, peuterzwemmen en survivalzwemles.

Het unieke Laco 10-stappenplan

✓ Stap voor stap leren de kinderen zwemmen
✓ Na elke stap een beloning: sticker en een armbandje
✓ Elke stap te volgen via een online leerlingvolgsysteem

Bekijk alle 10 de stappen.

zwemlesSTAP 1 – GEEL ARMBANDJE
Goed dat je hebt gekozen voor de expertise van Laco. Na slechts een paar zwemlessen kan je kind namelijk al zelfstandig gaan liggen en staan in het water.

 

zwemlesSTAP 2 – ORANJE ARMBANDJE
Wat knap: je kind heeft zó goed geoefend, dat hij of zij al vijf tellen kan blijven drijven op de rug én op de buik.

 

zwemlesSTAP 3 – ROOD BANDJE
Onder deskundige begeleiding van de professionele zweminstructeurs van Laco heeft je kind een goede beenslag aangeleerd: een prima basis voor de volgende stap!

 

zwemlesSTAP 4 – ROZE BANDJE
Wist je dat zwemles niet alleen leuk is, maar ook heel goed voor de coördinatie? Hierdoor kan je kind nu al heel behoorlijk zwemmen met armen én benen.

 

zwemlesSTAP 5 – PAARS BANDJE
Je kind zwemt inmiddels prima en met de juiste techniek. En nu maar goed blijven oefenen in onze mooie zwembaden!

 

zwemlesSTAP 6 – BLAUW BANDJE
Goed op weg, hoor! Je zoon of dochter zwemt al helemaal zonder hulpmiddelen. Maar natuurlijk nog wél onder het toeziend oog van een ervaren badmeester of -juf!

 

zwemlesSTAP 7 – GROEN BANDJE
Jullie zullen wel trots zijn! Je zoon of dochter mag beginnen met de diplomatraining voor het A-diploma.

 

zwemlesSTAP 8 – DIPLOMA A
Hoera, zwemdiploma A en de bronzen medaille zijn binnen. Om veiliger te leren zwemmen, gaan jullie natuurlijk door voor het B-diploma én de zilveren medaille.

 

zwemlesSTAP 9 – DIPLOMA B
Proficiat, je kind heeft het B-diploma en die zilveren medaille verdiend. Wil je dat hij of zij een échte waterrat wordt en veilig kan zwemmen? Ga dan voor goud: het C-diploma!

 

zwemlesSTAP 10 – DIPLOMA C
Gefeliciteerd, we hebben er bij Laco een echte waterrat bij! Dat belonen we graag met het C-diploma, met de gouden medaille én met een laatste cadeautje. Voor jouw kind gaat geen zee meer te hoog en dat is een veilig idee! Door regelmatig te komen zwemmen bij Laco houdt je kind de zwemvaardigheid op peil. Jullie zijn van harte welkom!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online