recreatief zwemmen

Sportfondsen

Laco wordt Sportfondsen

Vanaf 28 mei gaat Laco verder als Sportfondsen. Ruim 35 jaar na de oprichting van Laco nemen wij definitief afscheid van deze naam. Dat betekent dat je vanaf die datum de naam Sportfondsen steeds vaker tegenkomt.

De integratie gaat in stappen. We beginnen met het kantoor in Oirschot. Zo krijgt het pand aan de Scheper een nieuw logo en wordt de website aangepast. Ook veranderen de e-mailadressen. Daarna zijn de accommodaties aan de beurt. De hele transformatie duurt tot en met 2025.

Er verandert veel en tegelijk blijft er veel hetzelfde. We blijven ons inzetten voor onze gasten en klanten. Hun vitaliteit en het plezier in bewegen staan nog steeds voorop. Samen maken we Nederland vitaal en dat doen we voortaan zelfs met een koninklijk tintje.

Bij Koninklijke Sportfondsen Nederland staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

De waarden die ons kenmerken

We zijn ondernemend: we denken in mogelijkheden en zijn ambitieus en actiegericht. We doen het samen: we zijn betrokken en leggen verbinding tussen mensen en organisatie voor betere oplossingen. We doen het met plezier: we zijn positief en hebben plezier in wat we doen. We zijn servicegericht: we stellen onze klanten en gasten centraal. We zijn professioneel: we weten wat er nodig is voor vitaliteit en staan voor veilig, duurzaam en betrouwbaar.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online