Sportivalife

Wil jij ook sportief blijven genieten?

Wij verwelkomen je graag bij Laco Nederweert. Voor alle leden van SportivaLife hebben wij een uniek voorstel. Ben je benieuwd naar dat voorstel? Vul dan vrijblijvend het formulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

.

Het abonnement dat je hebt afgesloten bij SportivaLife zal op korte termijn komen te vervallen. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met SportivaLife via nederweert@sportivalife.nl

Wij van Laco zullen de abonnementen niet overnemen. Wel bieden wij je vrijblijvend een aantrekkelijk abonnementsvoorstel aan.

Omdat we zelf echte sportliefhebbers zijn, helpen wij je graag verder om in beweging te blijven. Daarnaast heeft SportivaLife ons gevraagd of we met een voorstel willen komen, speciaal voor hun leden.

Het voorstel dat wij doen is geheel vrijblijvend.

Wij nodigen jou, als lid van SportivaLife, graag uit om bij ons te komen sporten. Het voorstel dat wij doen is geheel vrijblijvend.

Laco sportcentrum Nederweert is een goed uitgerust sportcomplex met een groot aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Daar zit vast en zeker wat leuks voor jou tussen.

Het unieke aan Laco is dat wij een ontzettend breed scala aan mogelijkheden hebben. Van fitnessen tot zwemmen en van ontspannen in de sauna tot heerlijk bootcampen in de buitenlucht. In de zomer kun je met een all-in membership van Laco ook heerlijk genieten van onze 10 buitenbaden, zoals het buitenbad in Geldrop of Deurne.

 

Volgende je ClubJoy-lessen bij SportivaLife? Super! Bij Laco geven wij ook ClubJoy-lessen. Onze ervaren sportinstructeurs weten als geen ander hoe ze een groep moeten enthousiasmeren en motiveren.

Naast de ontzettend leuke lessen van ClubJoy bieden wij ook nog andere groepslessen aan. Zo kun je bij ons ook deelnemen aan spinning of bootcamp.

Ben jij iemand die graag even flink aan zijn conditie wil werken en kilometers wil maken? Dan is spinning echt iets voor jou. Onze ervaren instructeurs zijn echte spinningfans en zorgen samen met jou voor een leuke, intensieve training.

Sport je liever buiten? Dan kun je deelnemen aan een les bootcamp. Samen met een van onze instructeurs ga je heerlijk sporten in de buitenlucht.

 

Een goede manier om aan je conditie te werken is door deel te nemen aan groepslessen zwemmen. Wij bieden de volgende lessen aan: AquaFit, AquaJoggen, AquaRobics en AquaVitaal.

Heb jij interesse in een sportieve activiteit waarmee je snel je conditie op peil brengt, maar weinig risico loopt op vervelende blessures? Dan is baantjes zwemmen iets voor jou. Naast een betere conditie is het ook een uitstekende manier om af te vallen.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online