Babyzwemmen

Babyzwemmen, ook wel Knuffelzwemmen genoemd, is het eerste zwemavontuur voor baby’s en peuters en een perfecte voorbereiding op het Laco Zwem ABC.

Babyzwemmen is leuk en gezellig, maar ook een speelse en veilige manier om je kindje watervrij te maken. Samen met Krokobill wordt er gezongen, geknuffeld, gespetterd en gespeeld.

Wanneer je kindje 4 jaar is geworden, kan hij of zij zonder wachttijd en zonder het betalen van inschrijfgeld doorstromen naar het Laco Zwem ABC.

Kom babyzwemmen bij Laco en geniet van het water en elkaar!

 

Bekijk het rooster van…

Waarom Laco Babyzwemmen

Check icoontje

Spelenderwijs én veilig watervrij

Check icoontje

Stimuleert de goede band met je kindje

Check icoontje

Naar Zwem ABC zónder wachttijd en inschrijfgeld

SAMEN MET KROKOBILL OP ZOEK NAAR DE SCHAT

Een super spannende zwemreis bij Laco

stap 1

 

EENDJE KWAK

In de Laco zwembaden hebben we veel ervaring met baby- en peuterzwemmen. Net als Krokobill en Eendje Kwak kan je kindje dan ook al snel kopje-onder en dan naar papa of mama kijken. Dát verdient een mooie knuffel!

 

stap 2

 

KIKKERTJE KAREL

Je kindje kan als een kikkertje in en uit het water stappen. Onder water help jij je kindje omdraaien zodat het de kant kan pakken als het boven komt. Als dat goed lukt, ligt er een mooi cadeautje klaar.

 

stap 3

 

PIM PINGUIN

Brrrrr, wat is het koud op de Zuidpool. Daarom mag je kindje met een T-shirt aan van een ijsschots zó in het water van ons zwembad plonzen. Kan je kindje dat goed, dan krijgt het een zachte knuffel.

 

stap 4

JAAP SLINGERAAP

Kan je kindje met hulp van papa of mama net zo snel uit het water klimmen als die ondeugende Jaap Slingeraap? Goed hoor! Lukt het zonder hulp ook? Dan krijgt je kindje alweer een lieve knuffel als beloning!

 

 

stap 5

LEEUW LEO

Je kindje leert in als een circusleeuw door hoepels te springen en te duiken, uit het water te klimmen en nóg eens te springen. En nóg eens, sneller en sneller! Als je kindje dat goed kan, ligt er weer een nieuwe knuffel klaar.

 

 

stap 6

MIJNHEER BEER

Net als Mijnheer Beer durft je kindje vanaf de kant of vanaf de mat zó het water van ons zwembad in te plonzen en in het water om en om te rollen. Natuurlijk verdient je kindje met al die fratsen een knuffel!

 

 

DOORTJE DOLFIJN

Je kindje kan nu al helemaal alleen in het water springen en plonzen, nét zo hoog als een echte tuimelaar! En om uit te rusten, durft je kindje daarna lekker te drijven in het water. Dat is leuk voor je kindje en een veilig idee voor jou!

 

stap 8

KIRA KANGOEROE

Met een shirtje vol lucht kan je kindje lekker lang op zijn of haar buikje drijven. Kan je kindje bovendien iets onder water zoeken en van de bodem rapen? Wauw! Dan mag het samen met Krokobill en zijn vriendjes een échte schat gaan zoeken.

 

spetterdiploma

SPETTERDIPLOMA

Hoezee, hoera, hoera, hoezee! Met het Spetterdiploma is je kindje klaar voor het Zwem ABC! Bij Laco mag hij of zij vanaf 4 jaar direct beginnen, zónder wachtlijst of inschrijfgeld. Natuurlijk kun je op weg naar het A-, B- én C-diploma rekenen op de expertise van professionele zweminstructeurs.