FAQ

Berichtgeving 27 november 2021

Per zondag 28 november gelden er nieuwe coronamaatregelen. Wij proberen activiteiten tot 17.00 uur volgens ons reguliere rooster door te laten gaan. Daarna zijn onze accommodaties helaas gesloten.

Let op: Onderstaande antwoorden zijn gebaseerd op regelgeving vanuit de Overheid en kunnen tussentijds worden aangepast. Het kan voorkomen dat er op een Laco accommodatie afwijkende maatregelen zijn, dit is dan afgestemd in overleg met de gemeente. Bij twijfel neem je contact op met jouw Laco accommodatie.

Van de locaties; Laco Glanerbrook en Laco Schouwen-Duiveland is bekend dat ze afwijkende maatregelen hanteren. Hier dient iedereen die de accommodatie wil betreden, een coronatoegangsbewijs met geldig ID-bewijs te laten zien. Alleen de schaatsbaan buiten is voor schaatsers te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs. 

Algemeen

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november, hanteren wij vanaf zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december 2021 andere sluitingstijden.

Al onze accommodaties sluiten vanaf zondag 28 november om 17.00 uur.

Wij proberen zo snel mogelijk onze roosters aan te passen om zoveel mogelijk activiteiten doorgang te geven.

Ben je 18 jaar of ouder? Dan dien je bij het betreden van de sportruimte, kleedkamers (zwembad, sporthal, fitness, schaatsbaan) en horeca, een coronatoegangsbewijs te tonen i.c.m. een geldig ID-bewijs. 

Bij het betreden van onze locatie en bij verplaatsing binnen de locatie dien je een mondkapje te dragen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Ook de 1,5 meter maatregel is weer van kracht voor alle volwassenen vanaf 18 jaar. 

 

Bij het betreden van en verplaatsen binnen de locatie is een mondkapje verplicht. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Ook is het verplicht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Alleen als je ergens plaatsneemt of aan het sporten bent mag je mondkapje af. 

Ben je 18 jaar of ouder? Dan dien je bij het betreden van de kleedkamers al een coronatoegangsbewijs te tonen i.c.m. een geldig ID-bewijs. 

Binnen onze locatie is de 1,5 meter maatregel weer van kracht en is een mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen de locatie. Alleen als je ergens plaatsneemt of aan het sporten bent mag je mondkapje af. 

In onze horeca gelden de volgende maatregelen:

  • Ben je 13 jaar of ouder? Dan dien je bij het betreden van de horeca een coronatoegangsbewijs te tonen. Vanaf 14 jaar dien je ook een geldig ID-bewijs te tonen. Deze maatregel is ook van toepassing voor het betreden van buiten terrassen.
  • Horeca sluit om 17.00 uur
  • Mondkapje is bij verplaatsing verplicht
  • Vaste zitplaats verplicht
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Alle activiteiten, tot 17.00 uur, worden gewoon aangeboden, zoals dat de afgelopen maanden ook is gedaan. 

Voor activiteiten na 17.00 uur wordt gezocht naar andere oplossingen. Hierover worden onze gasten door/op de locaties geïnformeerd.

Helaas, dat vinden we erg jammer natuurlijk!

Neem even contact met op met de betreffende accommodatievia de receptie, telefonisch, per mail of maak een terugbel verzoek op onze website (https://www.laco.eu/bel-mij-terug/ ) en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. 

Vanwege de aangepaste coronamaatregelen adviseren we je om rechtstreeks bij de dienstverlener navraag te doen.

Wanneer je twijfelt en je een afspraak hebt bij één van onze huurders dan vragen we je contact op te nemen met de betreffende huurder.  

We adviseren je om rechtstreeks bij de vereniging navraag te doen.

Toch nog vragen, natuurlijk kunnen we je vragen ook persoonlijk beantwoorden.

We zijn telefonisch per mail en op locatie bereikbaar. Wil je graag dat we jou bellen ? Dan kun je gebruikmaken van deze link: https://www.laco.eu/bel-mij-terug/ We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Zwemles (Zwem ABC)

Dit zijn onze maatregelen met betrekking tot de routing voor de zwemlessen:

  • blijft via de ‘normale’ weg plaatsvinden. Ouders/verzorgers brengen de kinderen tot op de zwemzaal (i.v.m. veiligheid) volgens het ‘kiss&ride” principe. Helaas is blijven kijken niet mogelijk.
  • Voor het betreden van kleedkamers en zwemzaal is het nodig om, vanaf 18 jaar, ook een coronatoegangsbewijs te tonen. 
  • Voor het betreden van de horeca geldt bovenstaande regel vanaf 13 jaar  en vanaf 14 jaar i.c.m een geldig ID-bewijs 
  • Vanaf 13 jaar draag je een mondkapje bij het verplaatsen binnen de locatie.
  • Geen zwemlessen meer na 17.00 uur. Ouders/verzorgers worden hierover geïnformeerd per e-mail.

Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te informeren. we willen jullie vragen de e-mail af te wachten en met jullie vragen te wachten totdat de e-mail is verzonden. Op dit moment zijn wij druk bezig met het plannen en omzetten van onze roosters en zwemlestijden.

Helaas mag er geen publiek meer op de zwemzaal aanwezig zijn bij het diplomazwemmen.

Afhankelijk van de accommodatie kan je het kind vanaf de horeca/publieke ruimte wel zien zwemmen. In de horeca dien je dan ook een coronatoegangsbewijs i.c.m. een geldig ID-bewijs te laten zien.

Ben je 18 jaar of ouder? Dan dien je bij het betreden van de zwemzaal en kleedkamers een coronatoegangsbewijs te tonen i.c.m. een geldig ID-bewijs.

Binnen onze locatie is de 1,5 meter maatregel weer van kracht en is een mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen de locatie. Alleen als je ergens plaatsneemt of aan het sporten bent mag je mondkapje af. 

Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te informeren. we willen jullie vragen de e-mail af te wachten en met jullie vragen te wachten totdat de e-mail is verzonden. Op dit moment zijn wij druk bezig met het plannen en omzetten van onze roosters en zwemlestijden.

Reserveren via Sportivity-app

Het reserveren van een activiteit gaat via de Sportivity-app. Voor meer uitleg, klik hier

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online