FAQ

Per 1 juli zijn wij weer volledig geopend. Wil je ook weer komen sporten? Bekijk dan het rooster van jouw accommodatie bij openingstijden.

Ik heb geen mailing ontvangen over het hervatten van de activiteiten.
Heb je geen mailing ontvangen? Dan kan het zijn dat je gegevens niet goed in ons systeem staan. Ook is het mogelijk dat je ooit aangegeven hebt geen mail van ons te willen ontvangen. Wil je wel op de hoogte blijven of controleren of je gegevens goed in onze systemen staan? Neem dan even contact met ons op.

Moet ik reserveren voor fitness of zwemmen?
Nee, voor vrije fitness of recreatief zwemmen is een reservering niet nodig.  Registreren bij binnenkomst is wel verplicht.  

Moet ik reserveren voor de groepslessen fitness of zwemmen?
Voor de groepslessen fitness of zwemmen dien je vooraf te reserveren via de Sportivity app. Daarnaast blijven we op de meeste accommodaties ook nog een aantal buitenlessen fitness aanbieden. Ook hiervoor geldt dat reserveren verplicht is.

Kan ik gebruik maken van de kleedkamers en douches?
Ja, alle kleedkamers en douches zijn weer in gebruik. Houd hierbij wel altijd rekening met 1,5 meter afstand.

Kan ik gebruik maken van sauna/stoombad/whirlpool?
Ja, deze faciliteiten zijn weer beschikbaar. (Met uitzondering van Laco Venray) Ook hierin is het aantal personen afhankelijk van de mogelijkheid tot 1,5 meter afstand.

Mag ik tijdens het sporten mijn eigen mondkapje en/of handschoenen gebruiken?
Ja, als je dat prettig vindt mag je een eigen mondkapje en handschoenen dragen tijdens het sporten.

Welke veiligheidsmaatregelen zijn er genomen?
Op onze accommodaties zijn verschillende maatregelen genomen om veilig en verantwoord te kunnen sporten. We hanteren een beperkt aantal sporters per moment, om zo de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Daarnaast is er voldoende desinfectiemateriaal aanwezig en is er per accommodatie een routing uitgezet die je bij je bezoek dient te volgen. Ook hier houden we de 1,5 afstand zo veel mogelijk in stand. Volg op de accommodatie altijd de instructies van onze medewerkers op. Vooraf registeren bij onze receptie is noodzakelijk. Binnen de fitness geldt dat gebruik van een (eigen) handdoek en bidon verplicht is.

Had je de afgelopen 24 uur last van de volgende klachten? Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Dan kunnen we je helaas niet toelaten op onze accommodatie.

 Wanneer kan ik in het buitenbad komen zwemmen?
Ons buitenbad is van 30 mei 2020 t/m 30 augustus 2020 bij goed weer elke dag van 10.00u tot 18.00u geopend. Dit is weersafhankelijk. Bij slecht weer kan om 12.00u besloten worden om te sluiten. Dit zal via de openingstijden op de website gecommuniceerd worden. Toegang is mogelijk met een buitenbad abonnement, meerbezoekenkaart of losse entree.

Kan ik met mijn buitenbad abonnement ook binnenzwemmen?

Ja, met je buitenbad abonnement is het mogelijk om, tijdens de 6 weken zomervakantie, binnen te zwemmen wanneer het buitenbad gesloten is (met uitzondering van Feel Fit Center Nuenen). Dit kan alleen tijdens de openingstijden van het binnenbad.

Mag ik met mijn kind buiten in het pieren/peuter-badje?
Ja, ouders mogen met hun kinderen het pieren/peuter-badje betreden. Wel moeten volwassenen onderling altijd 1,5 meter afstand bewaren.

 Ik heb een afspraak bij de fysiotherapeut of een andere specialist binnen Laco, gaan deze afspraken weer door?
Wanneer je een afspraak hebt bij één van onze huurders dan vragen we je contact op te nemen met de contactpersoon van onze huurder, om rechtstreeks na te gaan of je afspraak doorgaat.

Hoe staat het met lessen die via verenigingen gevolgd worden?
We adviseren je om rechtstreeks bij de vereniging navraag te doen.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online