FAQ

Algemeen

Bij toegang tot de horeca is het nodig om je coronatoegangsbewijs (via de Corona check app/geprinte QR code/negatief testbewijs) en een geldig identiteitsbewijs te laten zien (voor gasten van 13 jaar en ouder).

Er zullen in onze accommodatie ook gedeeltes zijn waar je coronatoegangsbewijs niet nodig is.

Voor gebruik van het zwembad of de fitness is het laten zien van je coronatoegangsbewijs niet nodig.

Ons zwembad is weer volledig open. Een coronatoegangsbewijs voor enkel het zwemmen is niet nodig. Kleedkamers, douches en toiletten zijn geopend. Ook sauna/stoombad/whirlpool en speeltoestellen zijn weer geopend (indien aanwezig).

Onze fitness is weer volledig open. Een coronatoegangsbewijs voor enkel de fitness is niet nodig. Er is voldoende desinfectie materiaal. Kleedkamers, douches en toiletten zijn geopend.

Onze accommodatie is geopend. Wanneer twijfelt en je een afspraak hebt bij één van onze huurders dan vragen we je contact op te nemen.

We adviseren je om rechtstreeks bij de vereniging navraag te doen.

We zijn telefonisch per mail en op locatie bereikbaar. Wil je graag dat we jou bellen ? Dan kun je gebruikmaken van deze link: https://www.laco.eu/bel-mij-terug/ We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Per 1 september 2021 zijn de tarieven van Laco verhoogd volgens de wettelijke inflatiecijfers, dit is de belangrijkste graadmeter voor ontwikkelingen van prijzen in Nederland. Doordat we ons hebben gehouden aan de wettelijke prijsstijging, blijven de overeenkomsten die we hebben gesloten met onze gasten ongewijzigd. Dit houdt in dat het vroegtijdig opzeggen van een abonnement, vanwege de prijsstijging, niet mogelijk is.

Dat de prijzen tussentijds verhoogd kunnen worden, staat ook vermeld in de deelnemersvoorwaarden (zie artikel 4.4) . Als we bij Laco de prijzen verhogen, dan gebeurt dat op 1 september.

Binnen onze locaties wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van betaling per pin of incasso. De volgende stap is om volledig over te gaan naar cashless. Dit past ook helemaal bij de huidige tijd en hiermee creëren we een veilige omgeving voor ons personeel en voor onze gasten.

Wij mogen er als bedrijf voor kiezen om geen contant geld aan te nemen (voor overheden is dit anders). Ook al is contant geld een wettig betaalmiddel, dan nog kunnen wij hiervan afwijken (zoals openbaar vervoerbedrijven en veel horecabedrijven nu ook al doen). We hebben deze overgang zorgvuldig voorbereid en geïnventariseerd welke uitdagingen hier eventueel mee gepaard gaan.

Betalen bij Laco kan via incasso (abonnementen), per pin of met je telefoon.
Voor onze Laco pashouders kan een bedrag op de pas worden gezet, wat kan worden gebruikt in de horeca. Op deze manier kunnen ook onze kleine gasten toch een drankje, snoepje, ijsje of frietje halen als ze bij ons komen recreëren.

Wij hopen dan ook dat jij ook de voordelen ziet voor onze organisatie en vooral voor de veiligheid van onze medewerkers. Wij zullen er alles aan doen om deze overgang voor onze gasten goed te laten verlopen.

Zwemles (Zwem ABC)

De routing voor de zwemlessen zal weer via de ‘normale’ weg plaatsvinden. Ook mogen ouders/verzorgers weer op de aangegeven momenten plaatsnemen in de zwemzaal.

Tijdens het diplomazwemmen mogen ouders/verzorgers/opa’s en oma’s/enz. weer komen kijken!

Het laten zien van een coronatoegangsbewijs is hierbij niet nodig.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online