FAQ

Wanneer gaan we weer open?

Momenteel houden we de gestelde sluitingsperiode vanuit de Rijksoverheid aan. Onze fitnessruimtes zijn gesloten tot 1 september. Vanaf 11 mei starten we met het openen van het zwembad.
Vanaf 18 mei is het mogelijk om, met verplichte reservering, te komen banenzwemmen en deel te nemen aan groepslessen. Op onderstaande pagina’s kun je hier meer informatie over vinden:

Banenzwemmen
https://www.laco.eu/banenzwemmen_18mei/
Groepslessen zwemmen
https://www.laco.eu/groepslessenzwemmen_18mei/
Buiten groepslessen fitness
https://www.laco.eu/groepslessen-fitness_18mei/

Kan ik weer recreatief komen zwemmen of deelnemen aan de (groeps)lessen zwemmen?

Vanaf 18 mei is het mogelijk om, met verplichte reservering, te komen banenzwemmen en deel te nemen aan groepslessen. Op onderstaande pagina’s kun je hier meer informatie over vinden:

Banenzwemmen
https://www.laco.eu/banenzwemmen_18mei/
Groepslessen zwemmen
https://www.laco.eu/groepslessenzwemmen_18mei/
Buiten groepslessen fitness
https://www.laco.eu/groepslessen-fitness_18mei/

Leden die deelnemen aan het Baby- Peuterzwemmen, Survivalzwemles, Gymics en Zwemvaardigheid zullen middels een persoonlijke mail op de hoogte worden gesteld.

Ik heb geen mailing ontvangen over het hervatten van de activiteiten.

Heb je geen mailing ontvangen? Dan kan het zijn dat je gegevens niet goed in ons systeem staan. Ook is het mogelijk dat je ooit aangegeven hebt geen mail van ons te willen ontvangen. Wil je wel op de hoogte blijven of controleren of je gegevens goed in onze systemen staan? Neem dan even contact met ons op.

Wanneer komt er duidelijkheid over de compensatieregeling?

Members kunnen in de maand mei gratis komen sporten. Hiermee hopen we tegemoet te komen voor de gemiste lessen in maart. Voor de abonnementhouders die voor langere tijd vooruit hebben betaald zullen we binnenkort een passende compensatie aanbieden.

Is het mogelijk om online lessen te volgen (fitness)?

Omdat we onze gasten graag in beweging houden, bieden we online fitnesslessen aan via FitSnacks.TV. Zo blijf je gezond en fit door deel te nemen aan online lessen. Wil jij ook graag gebruikmaken van FitSnacks.TV? Meld je dan aan door hier te klikken. 
Ook onze eigen Laco instructeurs zitten niet stil. Zij verzorgen de komende tijd verschillende workouts die aangeboden worden op onze eigen Facebook-pagina’s en YouTube-kanaal.

Ik heb een afspraak bij de fysiotherapeut of een andere specialist binnen Laco, gaan deze afspraken wel door?

Wanneer je een afspraak hebt bij één van onze huurders dan vragen we je contact op te nemen met de contactpersoon van onze huurder, om rechtstreeks na te gaan of je afspraak doorgaat.

Hoe staat het met lessen die via verenigingen gevolgd worden?

We adviseren je om rechtstreeks bij de vereniging navraag te doen.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Ja, al onze locaties zijn telefonisch bereikbaar tijdens openstellingstijden. Wanneer je geen gehoor krijgt dan verzoeken wij je even te mailen. 

Klik hier voor onze contactgegevens

Wanneer kan ik in het buitenbad komen zwemmen?

Ons buitenbad is van 30 mei 2020 t/m 30 augustus 2020 elke dag van 10.00u tot 18.00u geopend. Dit is weersafhankelijk. Bij slecht weer kan om 12.00u besloten worden om te sluiten. Dit zal via de openingstijden op de website gecommuniceerd worden. Omdat we het aantal bezoekers binnen de norm dienen te houden, zodat we de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid kunnen waarborgen, is er vooralsnog alleen toegang mogelijk met een buitenbad abonnement (of een all-in abonnement van de desbetreffende accommodatie). Losse entree of bezoek met een meerbezoekenkaart is op dit moment helaas niet mogelijk. Kinderen met een lengte tot 1 meter (100 cm) hebben gratis entree tot het buitenbad. 

Wil je ook een buitenbad abonnement aanschaffen, ga dan naar https://www.laco.eu/buitenbad/

Kan ik met mijn buitenbad abonnement ook binnen zwemmen?

Nee, met je buitenbad abonnement is het alleen toegestaan om in het buitenbad te zwemmen. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Ook in de zomermaanden is het, bij slecht weer, niet mogelijk om met je buitenbad abonnement binnen te zwemmen.
Wil je toch binnen zwemmen? Dit kan alleen met een reservering. Kijk hiervoor op
https://www.laco.eu/banenzwemmen_18mei/

Mag ik met mijn kind in het pieren/peuter-badje?

Het is niet toegestaan om als volwassenen het pieren/peuter-badje te betreden. Uiteraard mag je toezicht houden vanaf de badrand.

Welke maatregelen zijn er in het buitenbad?

Op het buitenbad zullen verschillende materialen hangen waarop we al onze maatregelen communiceren. Daarnaast is het verplicht de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Niet naleven van de maatregelen en aanwijzingen kan resulteren in het per direct stopzetten van je abonnement.

Moet ik mijn abonnement nog door blijven betalen tijdens de sluiting?

Voor members met een Zwembad lokaal (/Vitaal) of Groepsles zwembad abonnement geldt: Je mag t/m 31 mei 2020 gratis komen zwemmen. Let er wel op dat je hiervoor een reservering maakt. Hiermee compenseren we de gemiste sportmomenten in maart. Vanaf 1 juni 2020 zullen we weer starten met de incasso’s voor je abonnement.

Voor members met een Contant zwembad abonnement (6 of 12 maanden vooruitbetaald) geldt: Je mag t/m 31 mei 2020 gratis komen zwemmen (met reservering). De einddatum van je contractperiode wordt met 2 maanden verlengd, om zo te compenseren voor de gesloten periode in april en mei.

Voor members met een All-in (/Vitaal/Jeugd) abonnement geldt: Je mag t/m 30 juni 2020 gratis komen zwemmen en deelnemen aan de buiten groepslessen fitness. Let er wel op dat je hiervoor een reservering maakt. Hiermee compenseren we de gemiste sportmomenten in maart. Vanaf 1 juli 2020 zullen we weer starten met de incasso’s voor je abonnement.

Voor members met een Groepsles fitness abonnement geldt: Je mag t/m 30 juni 2020 gratis deelnemen aan de buiten groepslessen fitness. Let er wel op dat je hiervoor een reservering maakt. Hiermee compenseren we de gemiste sportmomenten in maart. Vanaf 1 juli 2020 zullen we weer starten met de incasso’s voor je abonnement.


Gaat het Zwem ABC door?

Het zwem ABC is per 11 mei weer hervat (met uitzondering van accommodaties Borne en Doorn. Zij zullen later starten). Alle zwemlesouders zullen via een persoonlijke mailing op de hoogte worden gesteld. Hierin zal ook aangegeven worden welke richtlijnen we gezamenlijk behoren op te volgen om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen die zijn opgesteld door de rijksoverheid.

Heb je geen mail gehad? Neem dan contact op met jouw Laco accommodatie. Klik hier voor de contactgegevens.

Gaat Baby- Peuterzwemmen, Survivalzwemles, Gymics en zwemvaardigheid door?

Per 18 mei zullen deze lessen hervat worden. Hierover ontvang je middels een persoonlijke mail meer informatie.
Heb je geen mail gehad? Neem dan contact op met jouw Laco accommodatie. 
Klik hier voor de contactgegevens.

Moet ik de zwemlessen voor Zwem ABC zelf afmelden?

Vanaf 11 mei is het advies om je kind af te melden volgens de reguliere wijze. Houd je mail voor wat betreft het hervatten van de zwemlessen goed in de gaten.

Hoe zit het met proefzwemmen/diplomazwemmen

Dit zal op korte termijn weer worden aangeboden. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. We zullen via een persoonlijke mail contact met je opnemen op het moment dat de data hiervoor duidelijk zijn.

Moet/kan ik mijn zwemlessen voor Zwem ABC al reserveren na 11 mei?

Log in op het persoonlijke profiel van je kind. Hier kun je de lessen reserveren zoals in de mail omschreven. Lukt dit niet of ervaar je andere problemen met het inplannen van de lessen? Neem dan contact op met jouw Laco accommodatie. Klik hier voor de contactgegevens.

 

Mijn kind zou in maart/april/mei starten met het Zwem ABC. Wanneer krijg ik hier informatie over?

Momenteel werken we hard aan het inplannen van alle huidige zwemlessers. We hopen dit rooster zo snel mogelijk rond te hebben. Hierna zullen we starten met het inplannen van alle nieuwe zwemmers. Hierover zullen we nog contact met je opnemen om je van alle informatie te voorzien.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online