recreatief zwemmen

Laco Mijdrecht

Laco sporthal Mijdrecht heeft een gevarieerd aanbod van sportieve activiteiten voor scholen, verenigingen, bedrijven en individuele sporters uit De Ronde Venen, Vinkeveen, Nieuwkoop, Uithoorn en omgeving.

De sporthal van 45 x 28 meter is geschikt voor vrijwel elke zaalsport, maar ook voor evenementen en rommelmarkten. Daarnaast heeft Laco sporthal Mijdrecht een multifunctionele ruimte van 125 m2 voor onder meer zelfverdedigingsporten, kaartavonden, vergaderingen en – dankzij de grote spiegelwand – fitness-, ballet- en danslessen.

Het gastvrije sportcafé WaVe staat garant voor de nodige ontspanning ná het sporten, maar is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten en kinderfeestjes.

Beste gasten,

Naar aanleiding van het directe besluit van de Rijksoverheid zijn alle activiteiten per direct stilgelegd in al onze accommodaties t/m 28 april 2020.

Laco volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van de overheid hierin ten behoeve van de volksgezondheid. Laco wil op voorhand al aangeven aan haar gasten met een doorlopende abonnementsvorm dat Laco voor deze periode van sluiting een passende compensatie zal aanbieden. Hierover ontvang je later meer informatie.

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we je na de periode van sluiting weer in één van onze clubs.

Met vriendelijke groet,

Team Laco

Ps. Voor een overzicht met veelgestelde vragen, klik je op de gele knop met ‘veel gestelde vragen’.Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar mijdrecht@laco.eu

Wil je meer weten over de verhuur van de sporthal? Neem dan contact met ons op.

Laco sporthal Mijdrecht

Hoofdweg 85-1
3641PR Mijdrecht

0297-256586
mijdrecht@laco.eu

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online