recreatief zwemmen

Zwemmen

Zwemmen is gezond: je conditie verbetert, je spieren blijven soepel en je verbrandt calorieën. Daarnaast is zwemmen natuurlijk ook gewoon nog eens ontzettend leuk! Ontspannen een paar baantjes zwemmen, heerlijk zwemmen en spelen met de kinderen of werken aan je conditie en spierkracht: bij Laco ben je aan het juiste adres voor een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten verzorgt Laco Babyzwemmen (Knuffelzwemmen), waarbij je kindje zich op een speelse manier vertrouwd gaat voelen in het water. Babyzwemmen (Knuffelzwemmen) is een goede voorbereiding op de zwemlessen van het Laco Zwem ABC. Speciaal voor de jeugd van 8 tot 12 jaar wordt er op vrijdagavond regelmatig discozwemmen georganiseerd. Per accommodatie kunnen de aangeboden activiteiten en faciliteiten verschillen.

Binnenzwembaden

De sport- en vrijetijdsaccommodaties van Laco zijn allen voorzien van een binnenzwembad. Hier kun je het hele jaar door terecht voor recreatief zwemmen en baantjes zwemmen en hier worden tevens de zwemlessen en groepslessen zwemmen verzorgd. Een aantal accommodaties is tevens voorzien van een sauna en stoombad, waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het horecagedeelte.

Buitenzwembaden

Op een mooie, warme dag is het heerlijk om te zwemmen in de buitenlucht. Onze buitenzwembaden bieden het hele gezin gegarandeerd een hele dag plezier; peuterbassin, duikplank, glijbaan en een zonnige ligweide zorgen ervoor dat iedereen geniet. In het horecagedeelte kun je terecht ter versterking van de inwendige mens.

Zwemles

In ons waterrijke land zijn zwemdiploma’s geen overbodige luxe en daarom heeft Laco voor kinderen vanaf 4 jaar een speciaal 10-stappenplan ontwikkeld. Voor aanvang van de zwemlessen nodigen wij je uit voor een introductiebijeenkomst, waarna je een zwemlespakket ontvangt. In dit pakket zit o.a. een Swimsuit, die verplicht gedragen moet worden.

Tijdens de zwemles staat Krokobill centraal, een vriendelijke krokodil die ook heel graag wil leren zwemmen. Op een veilige, plezierige en afwisselende manier leert je kind steeds meer vaardigheden. Met de 10 stappen van het Laco Zwem ABC leert je kind zich aan, op, in en onder water te redden. Het online leerlingvolgsysteem laat in een overzichtelijk schema zien welke onderdelen je kind al onder de knie heeft en welke nog meer geoefend dienen te worden. Extra motivatie is de persoonlijke Krokobill-poster: bij elke stap die behaald wordt mogen de kinderen hier een sticker op plakken!

Groepslessen zwemmen

Tijdens groepslessen zwemmen werk je onder professionele begeleiding van een ervaren instructeur samen aan je conditie. Groepslessen zwemmen zijn gezellig, uitdagend en motiverend. Bij AquaFit voer je gemakkelijk te volgen oefeningen in het water uit op muziek. AquaJoggen is een duur- en sprinttrainingsprogramma en de ideale workout voor je conditie en figuur. AquaRobic is een dynamische training op opzwepende muziek.

Wie van explosieve kracht- en intervaltrainingen houdt, kan het grensverleggende AquaPower proberen; conditie en spierkracht worden hierbij danig op de proef gesteld. Voor de actieve senior heeft Laco AquaVitaal: bewegingslessen op muziek, die het lichaam actief en de geest jong houden.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online