recreatief zwemmen

Over Laco

Laco is altijd in beweging

Laco Nederland beheert en exploiteert in Nederland sinds 1987 multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodaties voor eigen rekening en risico. We hebben vanuit onze jarenlange ervaring een onderscheidend concept ontwikkeld en dragen een heldere visie uit. Daarbij koesteren we onze pioniersgeest, die ons prikkelt onszelf voortdurend te verbeteren op het gebied van productaanbod en productkwaliteit.

Laco is solide en betrouwbaar

Door de centralisatie van onze financiële, administratieve en inkoopactiviteiten weten we de operationele kosten voor onze accommodaties optimaal te beheersen. Ons centrale personeelsbeleid zorgt er daarnaast voor dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn. Ziekteverzuim kan hierdoor goed worden opgevangen, terwijl het management te allen tijde is gewaarborgd. Door het ontwikkelen van overtuigende marketingformules en promotieacties stellen we onze accommodaties tot slot in staat zich krachtig in de markt te bewegen.

Laco is er voor iedereen

Inmiddels vallen al bijna veertig goed uitgeruste accommodaties met een gevarieerd aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, zoals zwemmen, fitness en schaatsen en nog veel meer onder de Laco-vlag. Doordat onze medewerkers met twee benen in hun lokale gemeenschap staan en gastheerschap hoog in het Laco-vaandel dragen, voelt iedereen – van jong tot oud en uit alle lagen van de bevolking – zich al snel thuis bij Laco!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online