laco strandbad nuenen

Laco Nuenen strandbad

Strandbad Nuenen is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving. Je vindt er een recreatieplas, omgeven door een grote ligweide. Tevens kun je hier kano’s en waterfietsen huren en voor de echte waaghals verzorgt H-2 Flow Flight boarden!

Op het terras kun je genieten van tosti’s, frietjes, ijs en smoothies. Ook is het terras vrij toegankelijk voor fietsers en wandelaars.
Er is een unieke natuurlijke speeltuin speciaal ontworpen voor kinderen tot en met 10 jaar. Naast klimmen en kruipen door tunnels, kunnen de kinderen ook grondwater oppompen.

BBQ Donut

Een bijzondere ervaring is chillen in onze BBQ donut! Je kunt alleen de boot huren of kiezen uit 3 arrangementen: High Tea, High Wine/Beer of BBQ.

 

Arrangement

Ook is zaalverhuur mogelijk inclusief compleet verzorgd arrangement. Ideaal voor feesten, jubileums, bruiloften en personeelsfeesten. Je kan kiezen van een ontvangst met gebak tot compleet verzorgde BBQ of buffet arrangement.

Momenteel is het Strandbad gesloten. Het is wel nog mogelijk de locatie af te huren voor feesten en partijen. Neem hiervoor contact met ons op.

Laco Nuenen strandbad

Tarieven

Los bezoek buitenbad
€ 6,00