recreatief zwemmen

Small Group Training

Wat is Small Group Training?

Small Group Training is een training die afgestemd is op je eigen lichaam, levensstijl of de sport die je beoefent, het is een trainingsmethode die erop gericht is om een lichamelijke handeling of functie te verbeteren of te ondersteunen

Wij hebben voornamelijk te maken met mensen die sporten voor hun hobby. Dit houdt niet in dat deze mensen niet specifiek willen werken aan persoonlijke doelen.

Small Group Training speelt in op de doelstellingen waarmee iemand de fitnessclub is binnengekomen. Een voorbeeld van een Small Group Training is een training die de spieren ontwikkelt met trainingsmiddelen als kabels, elastieken, kettlebells en onstabiele boards.

Small Group Training richt zich op samengestelde bewegingen waarin we meer dan één gewricht en/of spiergroep op hetzelfde moment laten bewegen. Een ideale Small Group Training is een oefening waarbij alle gewrichten in beweging komen zoals, enkel-, knie-, heup-, elleboog- en schoudergewricht(en). Zij verhogen het vermogen van je spieren om samen te werken als een eenheid. Je kunt lichaam dus zien als één spiergroep!

Bekijk het rooster van…

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online