recreatief zwemmen

ClubJoy Battle

ClubJoy Battle is een training bestaande uit stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen, geïnspireerd op vechtsporten uit het Verre Oosten. De intensieve en effectieve lessen worden begeleid door muziek, waarbij de oosterse sfeer wordt gecombineerd met de westerse snelheid.

ClubJoy Battle is meer dan alleen bewegen: er wordt op zowel fysiek als mentaal vlak doelgericht getraind. De stoot- en trapoefeningen worden gemaakt op een stevig ritme, terwijl rustigere, oosterse klanken je zullen laten ontspannen. Het trainingsprogramma bestaat uit groepslessen, maar jij bepaalt je eigen doelstellingen en grenzen, waarbij je steeds het maximale uit jezelf probeert te halen.

Laco Recreatie verzorgt ClubJoy Battle groepslessen voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. De combinatie van inspanning en ontspanning zorgt voor meer mentale rust en evenwicht. De trainingen verbeteren je conditie, coördinatie en vetverbranding: tijdens een les verbrand je ongeveer 650 calorieën. Nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijkje nemen!

Bekijk het rooster van…

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online