Vught

Laco sportcentrum Vught heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airco, afslankstudio, sauna en Turks stoombad, zonnebank, sportcafé, fysiotherapie, schoonheidssalon, kegelbanen en ruime parkeergelegenheid

Zwemles, fitness en zwemmen in Vught

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitness centrum en het gezellige sportcafé biedt sportcentrum Vught voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. Laco sportcentrum Vught biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Vught, Helvoirt, Cromvoirt, St. Michielsgestel, Esch, Haaren, Liempde, Boxtel, Den Bosch en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Vught werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Sportcentrum Ouwerkerk heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Met Laco Slimmer hebben wij een programma om verantwoord af te slanken. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Visual

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco sportcentrum Vught

Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught
Tel: (073)-656 24 19
vught@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


Vught Zwem ABC Inschrijven
Leren Zwemmen bij Laco Vught
September campagne

Rooster Vrijdag

  • 10:00 - 11:00 Spinning
  • 10:00 - 11:00 Lacumba
    danszaal
  • 10:00 - 10:45 Trimzwemmen
  • 10:45 - 11:30 Aquajoggen

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.