Nederweert

Laco sportcentrum Nederweert heeft een zwembad een fitnesscentrum, aerobics- en spinningruimte, sauna en stoombad, zonnebank en sportcafé. Tevens zijn we de specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's

Voor ieder wat wils in Nederweert

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitness centrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Nederweert voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve fitness work-outs. Laco sportcentrum Nederweert is het meest complete sportcentrum van Nederweert. Het biedt een ruime keuze aan zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Nederweert, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Ospel, Nunhem en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Nederweert werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Nederweert heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben we een speciaal zwemlesprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.


onze activiteiten

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Visual

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco sportcentrum Nederweert

Winnerstraat 1
6031 NK Nederweert
Tel: (0495)-62 59 25
nederweert@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


Nederweert Zwem ABC Inschrijven
Leren Zwemmen bij Laco Nederweert

Rooster Vrijdag

  • 09:00 - 10:00 Spinning
  • 18:30 - 19:30 ClubFiësta
  • 19:30 - 20:30 Boksen

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.