Wil je goed leren schaatsen? Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen biedt een ruime keuze aan schaatslessen, cursussen en clinics voor beginnende, geoefende en gevorderde schaatsers. Klik hier voor het rooster

Compleet aanbod voor jong en oud

Je kunt bij Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook kiezen uit het volgende les- en trainingsaanbod: Schaatslessen voor kinderen (vanaf 5 jaar), Gezinsschaatsen, Kunstrijden en Schaatslessen voor volwassenen.

Schaatsles op elk niveau

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook biedt schaatslessen, cursussen en clinics aan op elk niveau. Tijdens de eerste les word je ingedeeld in een groep die aansluit bij jouw niveau.
Het diploma schaatsen vindt op de volgende data plaats: 

√ Periode september-oktober op 31 oktober van 14.15 - 15.15. uur
√ Periode november-december op 19 december van 14.15 - 15.15. uur
√ Periode januari-februari op 27 februari van 14.15 - 15.15. uur
√ Periode maart-april op 30 april van 14.15 - 15.15. uur

Veiligheid voor alles

Als lesschaatser ben je verplicht om – óók in de overdekte ijshal en wanneer het niet koud is – handschoenen te dragen. Datzelfde geldt voor een fietshelm. Heb je geen eigen helm, dan kun je er een huren bij Rob’s Sportshop in Geleen, direct naast Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook.

Gratis recreatief schaatsen

Volg je schaatslessen bij Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook? Dan mag je iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur gratis recreatief schaatsen in de ijshal én op de buitenbaan.