Geleen

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen heeft een gevarieerd aanbod van schaats, zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden.

Zwemmen, fitness en schaatsen in Geleen

Glanerbrook is dé schaatsspecialist van Limburg. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad, fitness, fysiotherapie, zonnebank, buitenbad, sporthallen, overdekte ijshal, skeeler- en wielerbaan, 400 meter schaatsbaan. Kom heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad of in het buitenbad van sport- en recreatiecentrum Glanerbrook. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen, leren schaatsen of rustig je baantjes schaatsen, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. Glanerbrook heeft ook een overdekte ijshal, een professionele ijsbaan en een skeeler- en wielerbaan. De ijsbaan is er niet alleen voor de goed getrainde schaatser. Iedereen die wil genieten van een paar uurtjes heerlijk ijsplezier kan op onze ijsbaan terecht. Na afloop kun je binnenlopen in ons gezellige sportcafé voor een lekker kopje koffie, een hapje of een koel drankje. 

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Geleen, Sittard, Born, Urmond, Einighausen, Munstergeleen, Puth, Stein, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo, Meers, Beek, Neerbeek en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook werken professionele sportinstructeurs. Waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Glanerbrook heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs.

  twitter   

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Visual

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Schaatsen

Schaatsen bij Laco Glanerbrook

Laco sport-en recreatiecentrum Glanerbrook

Kummenaedestraat 45
6165 BT Geleen
Tel: (046)-474 69 88
glanerbrook@laco.eu

Routebeschrijving


zwemascore geleen
September campagne

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.