sportcentrum laco

Sportief genieten

BEGINT BIJ LACO

Laco Doorn sport & bowling

Het Laco Sport en Bowlingcentrum Doorn (voorheen bekend als Steinheim) is gelegen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het goed uitgerust sportcomplex heeft een ruim aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk een vergaderruimte te bespreken en kunnen wij verschillende heerlijke buffetten voor je verzorgen.

Onze gezellige bowlingbanen zijn per stuk te reserveren. Op deze bowlingbaan mag je dan met maximaal 6 personen een uur lang bowlen. Natuurlijk is het ook mogelijk de bowlingbanen te huren voor een langere periode of voor een groter gezelschap, super leuk als kinderfeestje of bedrijfsuitje!

In onze accommodatie trainen verschillende sportclubs. Ben je op zoek naar een mooie zaal om jouw sport te kunnen beoefenen? Neem dan contact met ons op.

 

Beste gasten,

Naar aanleiding van het directe besluit van de Rijksoverheid zijn alle activiteiten per direct stilgelegd in al onze accommodaties t/m 28 april 2020.

Laco volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van de overheid hierin ten behoeve van de volksgezondheid. Laco wil op voorhand al aangeven aan haar gasten met een doorlopende abonnementsvorm dat Laco voor deze periode van sluiting een passende compensatie zal aanbieden. Hierover ontvang je later meer informatie.

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we je na de periode van sluiting weer in één van onze clubs.

Met vriendelijke groet,

Team Laco

Ps. Voor een overzicht met veelgestelde vragen, klik je op de gele knop met ‘veel gestelde vragen’.Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar receptie.steinheim@laco.eu

Laco Doorn sport & bowling

Tarieven

Bowling
€ 22,95
per baan
Huur sporthal
€ 31,00
voor 1/3
Huur sporthal
€ 41,00
voor 2/3
Huur sporthal
€ 61,00
voor 3/3
Kinderfeestje
€ 9,95
per kind - incl. 1 uur bowlen, drinken en patat & snack

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online