Zwemmen bij Laco in Goirle is fun voor jong én oud!

Laco zwembad Goirle is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan zwemactiviteiten voor inwoners van Goirle, Alphen, Riel, Poppel, Weelde, Tilburg en omgeving. En of je nu alleen komt zwemmen of met vrienden of je gezin: bij Laco zwembad Goirle heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Goirle of neem contact met ons op.

 

 

Dit is het moment voor een buitenbadabonnement!

Geniet de hele zomer lang van een buitenbadabonnement voor maar € 61,95*. Met het Laco buitenbadabonnement ben je ook welkom bij andere Laco buitenbaden. Maak met het hele gezin een zomertour en geniet van de unieke recreatiefaciliteiten.

Klik hier om een buitenbadabonnement te bestellen

*De buitenbaden Driebergen en Geleen zijn uitgesloten van deze actie.

De nationale Zwem4daagse

Ook dit jaar willen wij voor de 9de 9de keer De Nationale Zwem4daagse organiseren. Vanaf 2009 wordt dit evenement georganiseerd en we hopen  natuurlijk weer op veel deelnemers.

Van dinsdag 4 juli 2017 t/m vrijdag 7 juli 2017 staat ons buitenbad in het teken van de nationale zwem4daagse. Iedereen met zwemdiploma A kan hieraan deelnemen.