Zwemmen bij Laco in Geldrop is fun voor jong én oud!

Laco zwembad Geldrop is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan zwemactiviteiten voor inwoners van Geldrop, Sterksel, Leende, Heeze en omgeving. En of je nu alleen komt zwemmen of met vrienden of je gezin: bij Laco zwembad Geldrop heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Geldrop of neem contact met ons op.

Daarnaast kun je een heerlijke duik nemen in ons buitenbad. Voor maar liefst €59,95 heb je al een buitenbadabonnement. Je kunt dan de hele zomer lang bij Laco zwemmen!
Koop jouw buitenbadabonnement bij de Laco receptie of hier online! 

Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Geldrop of neem contact met ons op. 

 

Openingstijden buitenbad

Maandag t/m zondag 10.00 tot 18.00 (na 12u weersafhankelijk, zie facebook)

In het rooster vind je de openingstijden van ons buitenbad. Wij zijn altijd tot 12.00 uur open, daarna zijn de openingstijden weersafhankelijk. Bij een wijziging van de openingstijden, maken we hiervan een melding op onze facebookpagina.