Geldrop

Laco zwembad Geldrop heeft een gevarieerd aanbod van zwem- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden. Een zwembad, sauna, Turks stoombad, zonnebank en buitenbad. Ze is tevens dé specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's

Keuze uit veel activiteiten

Kom heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad of buitenbad (open vanaf zaterdag 30 april 2016) van Laco zwembad Geldrop. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. De ultieme ontspanning vind je in onze sauna. Na het sporten kun je genieten in ons gezellige sportcafé van een lekker kopje koffie, een hapje of een koel drankje. Laco zwembad Geldrop biedt een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Geldrop, Sterksel, Leende, Heeze en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco zwembad Geldrop werken professionele sportinstructeurs. Waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco zwembad Geldrop heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je  vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een speciaal zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Verder hebben wij aangepaste activiteiten voor senioren. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Visual

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco zwembad Geldrop

Zwembadweg 13
5663 PL Geldrop
Tel: (040)-286 27 08
geldrop@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.