Van jong tot oud actief bezig zijn, dat is Laco Utrechtse Heuvelrug

Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug in Driebergen is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen en fitness voor inwoners van Driebergen-Rijssenburg en omgeving. En of je nu alleen komt sporten of met vrienden of je gezin: bij Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding!  Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Laco Utrechtse Heuvelrug of neem contact met ons op.

Septembercampagne

De zomervakantie zit er weer op. Dus dit is een mooi moment om jouw leven een sportieve draai te geven. Kom daarom nú sporten bij Laco!
Word nu lid! Betaal géén €27,50 inschrijfgeld en draai een leuk welkomstcadeau!

 

Ons buitenbad is gesloten. We heten je volgend jaar weer van harte welkom.

 

Ruime openingstijden
Recreatief zwemmen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur. In het weekend van 09:00 tot 17:00 uur!

Verjaardag, familiedag of bedrijfsuitje?
Verhuur van het binnen en/of buiten zwembad en/of het sportcafé is mogelijk. Neem contact op met de accommodatie voor meer details.