Cuijk

Laco sportcentrum Cuijk heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum, sauna, sporthal, fysiotherapie en ruime parkeergelegenheid. Tevens is ze de specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's

Zwemles, fitness en zwemmen in Cuijk

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitness centrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Cuijk voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Laco sportcentrum Cuijk biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Cuijk, Haps, Beers, Linden, Katwijk, St. Agatha, Vianen, Mill, Boxmeer, Offelt, Beugen, Rijkevoort en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Cuijk werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Cuijk heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

Fysiotherapie Cuijk Centrum 

Fysiotherapie Cuijk Centrum is met de praktijk gevestigd in Laco sportcentrum Cuijk. U kunt in deze praktijk terecht voor reguliere fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Daarnaast bieden de unieke faciliteiten van het sportcentrum met o.m. de sporthal en de fitnessruimte en het zwembad mogelijkheden voor claudicatiotraining, ZwangerFit en beweegprogramma’s voor bijvoorbeeld COPD patiënten, mensen met hartproblemen of diabetes, kinderen met overgewicht  of problemen met de motoriek.  In het zwembad wordt hydrotherapie gegeven. Meer informatie vind u op onze website of via telefoonnummer 0485-313205. 

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Visual

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco sportcentrum Cuijk

St. Annastraat 1
5431 BE Cuijk
Tel: (0485) 31 49 53
cuijk@laco.eu

Routebeschrijving


Cuijk Zwem ABC Inschrijven

Rooster Donderdag

  • 09:00 - 10:00 ClubPower
  • 10:00 - 11:00 ClubYoga
  • 10:00 - 10:15 Buikspiertraining - abs-solutely core
  • 19:00 - 20:00 ClubCycle
  • 19:15 - 20:00 Aquajoggen
  • 20:00 - 20:15 Buikspiertraining - abs-solutely core
  • 20:30 - 20:45 Aquafun (tijdens recreatief zwemmen - 15 minuten - gratis)

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.