Veghel

Laco sportcentrum Veghel heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Veghel voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters

Zwemles, fitness en zwemmen in Veghel

Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. Bij Laco sportcentrum Veghel werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Laco sportcentrum Veghel biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Veghel, Zijtaart, Eerde, Erp, Boerdonk, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Uden, Schijndel, Wijbosch en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Veghel heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Visual

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco sportcentrum Veghel

Vlas en Graan 101
5461 KL Veghel
Tel: (0413)-36 76 00
veghel@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


Veghel Zwem ABC Inschrijven
September campagne

Rooster Zaterdag

    Er zijn vandaag geen groepslessen

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.