Van jong tot oud actief bezig zijn, dat is Laco Deurne!

Laco sportcentrum Deurne is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen en fitness voor inwoners van Bakel, Zeilberg, Millheeze, Vlierden, Helenaveen, Liesel, Ommel en omgeving. En of je nu alleen komt sporten of met vrienden of je gezin: bij Laco sportcentrum Deurne heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! 

Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Deurne of neem contact met ons op. 

 

 

Dit is het moment voor een buitenbadabonnement!

Geniet de hele zomer lang van een buitenbadabonnement voor maar € 61,95*. Met het Laco buitenbadabonnement ben je ook welkom bij andere Laco buitenbaden. Maak met het hele gezin een zomertour en geniet van de unieke recreatiefaciliteiten.

Buitenbad 2018

Wil je in 2018 ook weer een zomer lang zwemmen bij Laco Deurne en vele andere Laco buitenbaden? Profiteer dan van 7 augustus t/m 3 september 2017 van de eenmalige en exclusieve nazomerkorting.

Koop nu een buitenbadabonnement voor 2018 en pak een voordeel van maar liefst 50%!
In plaats van € 61,95 betaal je tot en met 3 september 2017 maar € 30,95.


Klik hier om een buitenbadabonnement te bestellen

*De buitenbaden Driebergen en Geleen zijn uitgesloten van deze actie.