Van jong tot oud actief bezig zijn, dat is Laco Deurne!

Laco sportcentrum Deurne is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen en fitness voor inwoners van Bakel, Zeilberg, Millheeze, Vlierden, Helenaveen, Liesel, Ommel en omgeving. En of je nu alleen komt sporten of met vrienden of je gezin: bij Laco sportcentrum Deurne heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! 

Daarnaast kun je een heerlijke duik nemen in ons buitenbad. Voor maar liefst €59,95 heb je al een buitenbadabonnement. Je kunt dan de hele zomer lang bij Laco zwemmen!
Koop jouw buitenbadabonnement bij de Laco receptie of hier online!

Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Deurne of neem contact met ons op. 

 

Openingstijden buitenbad

Maandag t/m zondag 10.00 tot 20.00 (na 12u weersafhankelijk, zie facebook)

In het rooster vind je de openingstijden van ons buitenbad. Wij zijn altijd tot 12.00 uur open, daarna zijn de openingstijden weersafhankelijk. Bij een wijziging van de openingstijden, maken we hiervan een melding op onze facebookpagina.

 

Actie: Buitenbad 2017


Wil jij volgend jaar zomer weer genieten in de Laco buitenbaden? Koop dan nu jouw buitenbadabonnement voor 2017 met 50% korting! Koop tussen 1 augustus en 4 september 2016 een Buitenbadabonnement 2017 voor geen € 59,95 maar voor € 29,95. Profiteer nu van dit voordeel!

Koop het buitenbadabonnement 2017

Accommodaties Geleen en Utrechtse Heuvelrug zijn uitgesloten van deze actie. Bekijk de actievoorwaarden

 

Actie: Strippenkaart Laco & KidsPlaza

Neem deze zomer 8x een verfrissende duik in het buitenbad van Laco en kom 2x spelen in de jungle bij KidsPlaza Helmond!

Bekijk de strippenkaart actie!