zomerabonnement!

zomerabonnement!

zomercampagne

ZOMERACTIE!

Sport deze zomer voordelig bij Laco. 3 maanden sporten voor maar €125. Kies je startdatum en bepaal zelf welke 3 maanden je aaneengesloten wilt sporten in de periode mei t/m september.

  • GEEN INSCHRIJFGELD
  • TOEGANG BUITENBAD

Ja, ik wil voordelig sporten en neem een zomerabonnement!

ONBEPERKT FITNESSEN EN ZWEMMEN

Het unieke aan een abonnement bij Laco Hilvarenbeek is dat je met 1 abonnement zowel kan fitnessen als zwemmen. Ben je klaar met je kracht- of conditietraining in de fitnessruimte? Neem dan een duik in het zwembad om baantjes te zwemmen of je gaat gewoon heerlijk ontspannen in de sauna of het stoombad.

✓ onbeperkt fitnessen en zwemmen
✓ sauna/stoombad
✓ toegang tot Laco’s buitenbaden

laco hilvarenbeek zwembad

WIL JE EFFECTIEF TRAINEN EN IN 30 MINUTEN FIT ZIJN?

Dat kan, met eGym! Met deze, zeer doeltreffende, manier van sporten behaal je snel resultaat! Wat je daarvoor met doen? Twee keer per week slechts 30 minuten trainen!

Met onze eGymcirkel, van tien toestellen, train je op een van de meest geavanceerde toestellen van dit moment. De apparaten zijn automatisch afgesteld op jouw houding, conditie en sportdoelstelling! Elke zes trainingen krijg je een fit-test en wordt je sportprogramma aangepast. Zo blijf jij je sportdoelen realiseren en geven wij resultaatgarantie!

✓ Fit in 30 minuten
✓ Resultaatgarantie
✓ Fit-test