Laco appelscha

Buitenbaden

zwemmen vanaf 1 juli

Buitenbad vanaf 1 juli

Moet ik reserveren voor mijn buitenbad bezoek?
Nee, gezien de laatste versoepelingen, is een reservering niet meer nodig. Je kan dus gewoon bij ons komen zwemmen. Kijk voor de openingstijden wel altijd even op onze website.

Ben ik met een Meerbezoekenkaart ook welkom?
Ja, met een huidige meerbezoekenkaart van jouw accommodatie heb je per 1 juli ook toegang tot het buitenbad van die accommodatie.

Eerder is aangegeven dat kinderen tot 1 meter gratis toegang hebben, blijft dit van kracht?
Deze uitzondering blijft (deels) van kracht, de gratis toegang tot 1 meter geldt alleen in combinatie met een begeleider (ouder dan 18 jaar) die in het bezit is van een buitenbad abonnement. Heb je geen buitenbad abonnement en is je kind 1 jaar of ouder, dan betaal je de entree van € 6,95* voor het buitenbad.

Ik heb een buitenbad abonnement gekocht, maar wil dit nu wijzigen. Kan dat?
Voor leden die vanaf 18 mei een buitenbad abonnement hebben aangeschaft, is er de mogelijkheid om dit, t/m 10 juli 2020, om te zetten. Je ontvang dan een aangepaste Meerbezoekenkaart, welke recht geeft op 7 bezoeken aan het buitenbad. Deze bezoeken zijn niet persoonsgebonden en geven ook toegang tot het binnenbad**. Op deze aangepaste kaart kun je dus meerdere personen meenemen.

Ik wil mijn buitenbad abonnement behouden. Zijn hier nog wijzigingen in?
Natuurlijk is het ook mogelijk om je buitenbad abonnement te behouden. Hiermee ontvang je nog steeds onbeperkte toegang tot ons buitenbad. Je buitenbad abonnement geeft daarnaast ook toegang tot de andere buitenbaden van Laco.

Daarnaast behoud je het voordeel dat kinderen tot 1 meter gratis met je mee naar binnen mogen.

Ten slotte heb je als abonnementhouder van een buitenbad abonnement gedurende de 6 weken van de zomervakantie ook toegang tot het binnenzwembad, wanneer het buitenbad gesloten is.

 

* Prijzen van losse entree kunnen per accommodatie verschillen.
** Bezoekers van Strandbad Nuenen, kunnen deze bezoeken besteden voor buiten zwemmen in het strandbad. Voor binnen zwemmen zijn deze bezoeken te gebruiken bij Laco Geldrop, de Meerbezoekenkaart is niet te gebruiken bij Feel Fit Center Nuenen.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Support – Anne

Support – Anne

Anne

online