Toezichthouder buitenbad - Geldrop

Als toezichthouder houd je toezicht op de gasten die aanwezig zijn op het buitenbad in Geldrop. Je bent gastheer/gastvrouw en aanspreekpunt voor de gasten. Wanneer de teamleider niet aanwezig is ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het buitenbad. Je houdt toezicht op de gasten en zorgt ervoor dat de gasten de Laco huisregels in acht nemen. Je let daarbij op de veiligheid van de gasten en voorkomt risicovolle situaties. Je draagt ook zorg voor de hygiëne en maakt de verschillende ruimtes in de accommodatie schoon. Je houdt je aan de door Laco opgestelde regels en procedures. Je kunt eventueel bij drukte ook ingezet worden voor andere werkzaamheden op het buitenbad.

Het gaat om seizoenswerk waarbij de werktijden onregelmatig zullen zijn en er ook in de weekenden wordt gewerkt. Het werk is weersafhankelijk.

Wat is je profiel?

√ Je hebt een proactieve en flexibele instelling.
√ Je bent representatief, gastvrij en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht.
√ Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel.
√ Je hebt affiniteit met de sportbranche.
√ Het is een pre als in het bezit bent van het EHBO diploma en een diploma om toezicht te houden.

Wat bieden wij?

√ Een afwisselende baan in een sportieve omgeving.
√ Goede arbeidsvoorwaarden
√ Salaris conform de CAO Recreatie

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar: Virgile Vekemans (v.vekemans@laco.eu) van Laco zwembad Geldrop, Zwembadweg 13 te Geldrop. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Virgile via telefoonnummer (040)-286 27 08

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectie procedure.

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.