Streetdance instructeur parttime (ca. 4 uur per week) - Vught

Als streetdance / fitnessinstructeur zorg je ervoor dat alle gasten op een plezierige en verantwoorde manier kunnen sporten.
Daarnaast is het een pré wanneer je affiniteit hebt met het geven groepslessen, zoals spinning, yoga of ClubJoy Power. Je houdt toezicht op de gasten die gebruikmaken van de fitnessapparatuur en de andere faciliteiten van de accommodatie. Je maakt een praatje met de gasten en geeft hen de beste sporttips. Ook draag je zorg voor de hygiëne en maak je de verschillende ruimtes in de accommodatie schoon. Het gaat om een functie waarbij de werktijden onregelmatig zijn, er in de weekenden wordt gewerkt.

Jij bent…

√ Representatief, proactief, flexibel en collegiaal.
√ Goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel.
√ Bekend met de fitnessbranche en hebt een afgeronde opleiding Fitnessinstructeur  A en/of een afgeronde opleiding Allround Dance Instructor. Als je ook ervaring hebt in het geven van groepslessen is dit een pré.
√ In het bezit van een EHBO-diploma.

Wij bieden jou…

√ Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving.
√ Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao Zwembaden.
√ Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar José Lambregts, j.lambregts@laco.eu van Laco sportcentrum Vught, Maarten Trompstraat 32, 5262 VM Vught. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met José Lambregts via telefoonnummer (073-6562419).

Een online screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.