Schoonmaakmedewerker parttime (± 10 uur per twee weken) - Geleen

Als Laco schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden van uiteenlopende aard en in alle afdelingen van Laco sportcentrum Geleen. Daarnaast zijn jouw oren en ogen altijd geopend om signalen op te vangen van de bestaande bezoekers. Is het zwembad niet schoon genoeg, zijn de kluisjes te vaak bezet? Jij houdt in de gaten wat de gasten van het sportcentrum vinden en rapporteert de opvallende zaken aan je leidinggevende. Bezoekers staan bij jou hoog in het vaandel en je vindt het leuk om met hen een praatje te maken. Samen met je collega’s vormen jullie een enthousiast team dat de gasten zich graag welkom laat voelen.
Het gaat om een functie waarbij de werktijden in de ochtenden zijn en waarbij je werkzaam bent om het weekend. Wanneer er een evenement is ben je bereid om in  de avonden werkzaamheden te verrichten

Jij bent…

√ Representatief, klantvriendelijk, proactief, flexibel, collegiaal, stressbestendig en accuraat.
√ Erg enthousiast naar de gasten toe.
√ In het bezit van een BHV diploma. Dit is geen eis, maar een pré.
√ Een weekend per twee weken beschikbaar

Wij bieden jou…

√ Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving.
√ Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Zwembaden.
√ Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.
√ 25 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Ralph Verbael (r.verbael@laco.eu) van Laco sportcentrum Geleen, Kummenaedestraat 45  6165 BT Geleen. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Chantal Nijsten via telefoonnummer (046) - 474 69 88.  

Een online screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.