Medewerker Toezichthouder buitenbad Hoogerheide

Als toezichthouder houd je toezicht op de gasten die aanwezig zijn in het buitenbad in Hoogerheide. Je bent gastheer/gastvrouw en aanspreekpunt voor de gasten. Je houdt toezicht op de gasten en zorgt ervoor dat zij de Laco huisregels in acht nemen. Je let daarbij op de veiligheid van de gasten en voorkomt risicovolle situaties. Je draagt ook zorg voor de hygiëne en maakt de verschillende ruimtes in de accommodatie schoon. Je houdt je aan de door Laco opgestelde regels en procedures. Je kunt eventueel bij drukte ook ingezet worden voor andere werkzaamheden.

Het gaat om seizoenswerk van 27 april t/m 3 september 2017, waarbij de werktijden onregelmatig zullen zijn en er ook in de weekenden wordt gewerkt. Het werk is weersafhankelijk.

Wat is je profiel?

Je hebt een pro-actieve en flexibele instelling. Je bent representatief, gastvrij en collegiaal maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt affiniteit met de sportbranche. Je bent in het bezit van het EHBO-diploma en het is een pre als je een diploma hebt om toezicht te houden.

Wat bieden wij?

•    een afwisselende baan in een sportieve omgeving
•    goede arbeidsvoorwaarden
•    salaris conform de CAO Recreatie

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde criteria, stuur dan je sollicitatiebrief met CV voor 1 mei 2017 per email naar Frank Roggenkamp (f.roggenkamp@laco.eu). Voor vragen kun je contact opnemen met Frank op telefoonnummer: 0165 30 50 50.
 
Een screening zal onderdeel uitmaken van de selectie.

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.