Junior systeembeheerder

Laco (Oirschot) zoekt een Junior Systeembeheerder voor het dagelijks beheer en de continuïteit van de systemen en de implementatie en inrichting van een aantal uitdagende projecten.

Junior systeembeheerder (24 - 38 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Junior systeembeheerder bied je 1e lijns support richting onze medewerkers, waarbij je de issues zo snel mogelijk correct afhandelt. Complexe problemen kun je doorzetten naar onze externe automatiseringspartner. Je beheert de interne en externe servers en houdt werkstations en tablets up-to-date.

Laco gaat op korte termijn een aantal ingrijpende wijzigingen doorvoeren, waarbij jouw hulp essentieel is. Binnen onze accommodaties wordt het komende jaar een nieuw kassapakket uitgerold, waarbij ondersteuning op gebied van hardware, software en inrichting noodzakelijk is. Voor onze afdeling HRM zal een urenverwerkingspakket worden uitgerold bij alle accommodaties, hiervoor is ondersteuning op hardware gebied nodig. De uitrol doe je samen met de verantwoordelijke medewerkers van de Financiën en HRM.

Bovendien stappen we over naar Office 365 in 2018. We verwachten dat de ruim 300 gebruikers in het land zorgen voor gebruikersvragen van diverse aard. Samen met je collega applicatiebeheerder en een externe automatiseringspartner moeten deze projecten tot een succes worden gebracht, waarna we verder kunnen bouwen aan een sterke en veilige ICT omgeving.

Naar wie zijn we op zoek?

√ Je hebt een MBO werk- en denkniveau (MCSA gecertificeerd);
√ Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een filialen organisatie;
√ Kennis van Office 365, http, Exchange en active directory beheer zijn noodzakelijk voor de goede uitvoering van de functie.
√ Ervaring in de kassa automatisering is een pré.  

Je denkt mee met de verschillende afdelingen over de inhoud en verbetering van de bestaande en nieuwe pakketten die in gebruik zijn. Je hebt affiniteit met de sport- en recreatiebranche en geen 9 tot 5 mentaliteit. Rijbewijs B is noodzakelijk, aangezien je ook werkzaamheden op locatie gaat verrichten. De meeste issues kunnen telefonisch of via Teamviewer worden getackeld.

Je hebt een proactieve en flexibele instelling, bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig, resultaatgericht en accuraat.

Wat bieden wij?

√ Een afwisselende functie in een klein teamverband
√ Goede werksfeer en een no-nonsense mentaliteit  
√ Salaris conform de CAO Zwembaden
√ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  

Over Laco

Laco Recreatie heeft een breed aanbod van goed uitgeruste sport- en vrijetijdsaccommodaties in heel Nederland. In onze accommodaties bieden wij sportieve en ontspannende activiteiten aan voor alle leeftijden. ‘In beweging blijven’ is ons product. Maar ook als organisatie zijn we voortdurend volop in beweging. De afgelopen jaren is Laco flink gegroeid. Ruim 40 sportcentra verspreid over heel Nederland vallen nu onder de Laco vlag.

In totaal werken er ongeveer 1000 mensen bij onze organisatie, waarvan 25 op het centrale kantoor in Oirschot. Onze core business ligt op zwembad- en fitness gebied, maar het werkgebied verbreedt en ICT wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen onze bedrijfsvoering, wat een impact heeft op de werkzaamheden binnen de afdeling.  

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv vóór 1 december 2017 per mail naar Roland van Meerendonk, Algemeen Manager Financiën en Organisatie via r.v.meerendonk@laco.eu. Voor informatie over de functie kun je Roland bereiken op 088-2055910.

Acquisitie wordt door Laco niet op prijs gesteld.