Fitnessinstructeur (oproepkracht) - Grave

Vind jij het leuk om gasten te enthousiasmeren tijdens het fitnessen en heb je affiniteit met het geven van groepslessen en is werken buiten kantooruren voor jou geen probleem? Dan is Laco op zoek naar jou!
Als fitnessinstructeur zorg je ervoor dat alle gasten op een plezierige en verantwoorde manier kunnen sporten. Je houdt toezicht op de gasten die gebruik maken van de fitnessapparatuur en draagt zorg voor de hygiëne. Je maakt een praatje met de gasten en voorziet hen van deskundig trainingsadvies. Daarnaast is het een pré wanneer je affiniteit hebt met het geven van (freestyle) groepslessen. Als Fitnessintructeur bij Laco heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en werk je in een enthousiast en professioneel team.

Jij bent…

√ Representatief, proactief, flexibel, enthousiast en collegiaal.
√ Goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel.
√ Bekend met de fitnessbranche en hebt een afgeronde opleiding Fitnessinstructeur A. Als je ook ervaring hebt in het geven van groepslessen is dit een pré.
√ In het bezit van een EHBO-diploma.

Wij bieden jou…

√ Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving.
√ Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao Zwembaden.
√ Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Maaike Rothof (m.rothof@laco.eu) van Laco sportcentrum Grave Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met  Maaike via telefoonnummer 0486-472411.

Een online screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.