Fitnessinstructeur Laco Helmond (24 - 32 uur per week)

Functie

Als fitnessinstructeur begeleid je jongeren en volwassenen. Daarnaast verzorg je groepslessen  en FunXtion voor diverse doelgroepen. Je bent mede verantwoordelijk voor de tevredenheid van de gasten en voor het behalen van de bedrijfsdoelen. Ook houd je toezicht op de gasten die gebruikmaken van de sportafdelingen en de andere faciliteiten van de accommodatie. Daarbij let je op de veiligheid van de deelnemers en voorkom je risicovolle situaties.
Je bent flexibel beschikbaar, ook in de avonden en in het weekend.

Wat is je Profiel?

Je hebt een proactieve en commerciële instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
Je hebt affiniteit met de sportbranche en je hebt ervaring in het geven van groepslessen.
Je hebt een afgeronde opleiding voor fitnessinstructeur en voor het lesgeven van de bovenstaande groepslessen (ClubJoy of Les Mills).  
Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO / BHV certificaat of bent bereid deze te behalen.

Wij bieden jou…

√ Een gevarieerde baan met verantwoordelijkheid in een sportieve omgeving.
√ Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Zwembaden.
√ Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV vóór 16 april 2017 per e-mail naar Tim van Boxtel t.v.boxtel@laco.eu van Laco sportcentrum Helmond, Keizerin Marialaan 1, 5702 NR Helmond. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met  de Laco Helmond via telefoonnummer 0492-573838.


Een online screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.