Allround zweminstructeur zwembad Goirle

Vind jij het leuk om met kinderen in een zwembad te werken? Dan heeft Laco zwembad Goirle een leuke baan voor jou! Als zweminstructeur geef je zwemles aan kinderen conform onze Zwem ABC formule. Ook geef je als Allround zweminstructeur enthousiast les in Aquasporten. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en je vindt het leuk om met onze gasten een praatje te maken. Samen met jouw collega's vorm je hét aanspreekpunt voor de kinderen en zwemouders. Het gaat om een parttime functie voor ongeveer 10 uur per week waarbij de werktijden onregelmatig zijn en er in de weekenden wordt gewerkt. 

Jij bent…

√ Representatief, klantvriendelijk, proactief, flexibel, collegiaal, stressbestendig en accuraat. 
√ Goed in de omgang met kinderen en weet ze te enthousiasmeren.
√ In het bezit van een zweminstructeur-, Aquasportinstructeur-diploma en je hebt ervaring met het geven van babyzwemmen.
√ In het bezit van een EHBO-diploma.

Wij bieden jou…

√ Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving voor ongeveer 10 uur per week.
√ Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Recreatie.
√ Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV vóór 19 november per e-mail naar Erik Catsburg (e.catsburg@laco.eu) van Laco zwembad Goirle, Fabriekstraat 14, 5051 HP Goirle. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Erik Catsburg via telefoonnummer (013)-534 15 05. Een online screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.