Administrateur (38 uur) - Oirschot

De organisatie

Laco Recreatie heeft een breed aanbod van goed uitgeruste sport- en vrijetijdsaccommodaties in heel Nederland. In onze accommodaties bieden wij sportieve en ontspannende activiteiten aan voor alle leeftijden. ‘In beweging blijven’ is ons product. Maar ook als organisatie zijn we voortdurend volop in beweging. De afgelopen jaren is Laco flink gegroeid. Ruim 40 sportcentra verspreid over heel Nederland vallen nu onder de Laco vlag. In totaal werken er ongeveer 1000 mensen bij onze organisatie, waarvan 25 op ons centrale kantoor. Voor ons kantoor in Oirschot zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren administrateur.

Functie

Als administrateur verricht je ondersteunende werkzaamheden van uiteenlopende aard. De financiële administratie wordt deels verzorgd op de accommodaties zelf, maar is grotendeels gecentraliseerd.  Binnen het team van 6 medewerkers bestaan de werkzaamheden uit het verwerken en controleren van de aangeleverde stukken vanuit de accommodaties (allemaal aparte BV’s) waarvoor je verantwoordelijk bent.  
Het verzorgen van maandelijkse financiële rapportages ten behoeve van directie en management is je hoofdtaak en uiteraard is het van groot belang dat deze cijfers juist en tijdig worden aangeleverd.
Tevens fungeer je als vraagbaak voor de medewerkers van de accommodaties. Samen met je team ga je nieuwe uitdagingen aan om werkprocessen te verbeteren zodat de efficiency wordt verbeterd zonder dat de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Voor deze werkzaamheden is ervaring nodig in de controle van grootboekrekeningen en inzicht in de kolommenbalans noodzakelijk. Goede kennis van Excel is voor de uitvoer van de functie noodzakelijk. De jaarrekeningen worden door een externe accountant opgesteld waarbij jij zorgt voor de complete aanlevering van het balansdossier inclusief alle benodigde aansluitingen en onderbouwing.

Profiel

Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig, resultaatgericht en accuraat. Je bent goed in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een administratie- of accountantskantoor. Je hebt affiniteit met de sport- en recreatiebranche en geen 9 tot 5 mentaliteit. Kennis van het AFAS  administratiepakket is een pré.

Wij bieden

√ Een afwisselende functie in een klein teamverband
√ Goede werksfeer en een no-nonsense mentaliteit
√ Salaris conform de CAO Zwembaden (schaal 6)
√ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv per mail naar c.vugs@laco.eu,Claudia Vugs, coördinator financiën en administratie. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Claudia Vugs (ma-wo-vr), telefoon 088-2055920.