Verjaardag Krokobill 2015

Ulft

Laco zwembad Ulft heeft een gevarieerd aanbod van zwem- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden en is dé specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's. De gemeente is met Laco Oude IJsselstreek B.V. overeengekomen de exploitatie van zwembad De Blenk in Ulft tijdelijk over te dragen tot najaar 2015. Dan gaat het binnenbad op De Paasberg in Silvolde/ Terborg open. Gedurende deze periode hebben Laco en de gemeente afgesproken de bestaande tarieven (indexering 2014) te handhaven. De actietarieven van de verschillende Laco campagnes gelden NIET voor deze locatie.

Keuze uit veel activiteiten

Heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van doelgroeplessen. Laco zwembad Ulft biedt een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden zoals recreatief zwemmen en zwemlessen.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco zwembad Ulft werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Ook de jeugdige zwemmer kan bij ons terecht. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

 

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Visual

Laco zwembad Ulft

Debbeshoek 11
7071 XK Ulft
Tel: (0315) 685 292
oudeijsselstreek@laco.eu

Routebeschrijving

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.