Laco in Nuenen is genieten voor jong en oud!

Laco strandbad Nuenen heeft een prachtig in de bossen gelegen natuurbad, een grote ligweide, een gastvrij terras met uitgebreide horecavoorzieningen en speeltoestellen voor de kinderen. Ook kun je er kano’s en waterfietsen huren. Daarmee biedt Laco strandbad Nuenen elk zomerseizoen volop (zwem)plezier aan inwoners van Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Geldrop, Mierlo, Helmond, Deurne, Stiphout, Mariahout, Lieshout, Eindhoven en omgeving. Maar natuurlijk zijn ook toeristen en passanten van harte welkom bij dit prachtige strandbad!

Kijk op onze facebookpagina voor de actuele openingstijden van het buitenbad.

 

Buitenbad zomer 2018

Vanaf zaterdag 28 april tot en met zondag 2 september 2018 kun je bij ons genieten van het buitenbad. Rond die periode bieden wij een buitenbadabonnement aan waarmee je bij verschillende buitenbaden kan zwemmen.

Maak met het hele gezin een zomertour en geniet van de unieke recreatiefaciliteiten.

 

Einde naaktstrand

Vele jaren hebben onze gasten kunnen genieten van het naaktstrand. Helaas moeten we hen vanaf nu teleurstellen door de sluiting ervan.

We kunnen ons voorstellen dat dit voor teleurstelling zorgt, en we vinden het dan ook vervelend om dit mede te delen.
We willen bij deze al onze trouwe gasten bedanken en hopen op een andere wijze tot jullie dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor jullie begrip. En hopelijk weer tot snel bij Laco.

 

Wij zijn geopend!

Wij zijn geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur (weersafhankelijk). Kom gezellig langs om een frisse duik te nemen of te genieten van een heerlijke lunch op het terras.

Terrasje pikken bij strandbad Nuenen?
go