Laco in Nuenen is genieten voor jong en oud!

Laco strandbad Nuenen heeft een prachtig in de bossen gelegen natuurbad, een grote ligweide, een gastvrij terras met uitgebreide horecavoorzieningen en speeltoestellen voor de kinderen. Ook kun je er kano’s en waterfietsen huren. Daarmee biedt Laco strandbad Nuenen elk zomerseizoen volop (zwem)plezier aan inwoners van Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Geldrop, Mierlo, Helmond, Deurne, Stiphout, Mariahout, Lieshout, Eindhoven en omgeving. Maar natuurlijk zijn ook toeristen en passanten van harte welkom bij dit prachtige strandbad!

Kijk op onze facebookpagina voor de actuele openingstijden van het buitenbad.

 

 

Dit is het moment voor een buitenbadabonnement!

Geniet de hele zomer lang van een buitenbadabonnement voor maar € 61,95*. Met het Laco buitenbadabonnement ben je ook welkom bij andere Laco buitenbaden. Maak met het hele gezin een zomertour en geniet van de unieke recreatiefaciliteiten.

Klik hier om een buitenbadabonnement te bestellen

*De buitenbaden Driebergen en Geleen zijn uitgesloten van deze actie.

 

Einde naaktstrand

Vele jaren hebben onze gasten kunnen genieten van het naaktstrand. Helaas moeten we hen vanaf nu teleurstellen door de sluiting ervan.

We kunnen ons voorstellen dat dit voor teleurstelling zorgt, en we vinden het dan ook vervelend om dit mede te delen.
We willen bij deze al onze trouwe gasten bedanken en hopen op een andere wijze tot jullie dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor jullie begrip. En hopelijk weer tot snel bij Laco.

 

Wij zijn geopend!

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 18.00 uur (na 12.00 uur weersafhankelijk). Kom gezellig langs om een frisse duik te nemen of te genieten van een heerlijke lunch op het terras.

Terrasje pikken bij strandbad Nuenen?
go