Laco achterliggend3
gepubliceerd op 23-06-2011 door Cuijk

Sportcentrum De Zwoer onder de vlag van Laco

Sportcentrum De Zwoer onder de vlag van Laco

Vanaf 1 januari 2011 valt sportcentrum De Zwoer onder de vlag van Laco Nederland B.V. Op dinsdag 4 januari is de overgang van Stichting Driebergen-Rijsenburg naar Laco Utrechtse Heuvelrug b.v. officieel bekrachtigd. Wethouder Roy Pamboer mocht samen met directeur Frans Coppens van Laco de Laco vlag met ondersteuning van Krokobill, de mascotte van Laco, in top hijsen. Het sportcentrum zal de komende maanden door Laco onder handen worden genomen. Zo krijgt sportcentrum De Zwoer een nieuwe huisstijl voor de bedrijfskleding, het drukwerk en de aankleding van de gebouwen. Aan de naam wordt Laco toegevoegd. Hiermee wordt gesymboliseerd dat Laco sportcentrum De Zwoer voortaan deel uitmaakt van Laco Nederland B.V. Voor de medewerkers heeft de overstap naar Laco geen gevolgen. Zij blijven gewoon in dienst van sportcentrum De Zwoer.

Stichting Driebergen-Rijsenburg
Het bestuur van Stichting Driebergen-Rijsenburg, die de afgelopen 39 jaar verantwoordelijk is geweest voor de exploitatie van sportcentrum De Zwoer heeft fantastisch werk verricht, aldus Wethouder Roy Pamboer. Nooit is het bestuur gewaardeerd voor de taken die de bestuursleden op zich hebben genomen. Een geheel vrijwillige aangelegenheid. Mark Elferink heeft samen met de vier medebestuursleden geen makkelijke job gehad. Wethouder Roy Pamboer heeft mede namens het voltallige college zijn dank uitgesproken.

Keurmerk
De inzet van Theo Stokman met het gehele team van medewerkers van sportcentrum De Zwoer is benoemenswaardig, aldus Mark Elferink. Erg veel waardering voor de inzet van de afgelopen jaren en zeker van de laatste weken om de overgang soepel te laten verlopen. "Dat het de medewerkers nog is gelukt om afgelopen jaar het keurmerk te behalen is hun verdiensten", aldus Mark Elferink.
Erg leuk dat sportcentrum De Zwoer het is gelukt om het keurmerk veilig en schoon te behalen. Een laatste bewijs van verantwoordelijkheid die genomen is door de bestuursleden van de stichting, aldus wethouder Pamboer. Enkele maanden gelden mocht ik als wethouder bij sportcentrum De Zwoer het keurmerk ophangen en enige weken geleden bij zwembad Woestduin te Doorn. Deze beide zwembaden binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug worden nu geëxploiteerd door Laco. De gemeente en inwoners van de gemeente mogen trots zijn dat er twee zwembaden met een keurmerk zich binnen de gemeente grenzen bevinden.

Ruime openingstijden
Wat sportcentrum De Zwoer uniek maakt voor de bezoekers is dat men elke dag van 07.00 tot 22.00 uur terecht kan voor recreatief zwemmen. In het weekend van 09.00-17.00 uur. De meeste zwembaden in Nederland hebben beperkte openingstijden. Bij sportcentrum De Zwoer zal men voor het recreatief zwemmen niet voor gesloten deuren staan. De komende weken is er een speciale actie voor de regelmatige bezoekers. 14 bezoeken voor de prijs van 10.

 

 

 


Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug

Schellingerlaan 20
3971 BX Driebergen-Rijsenburg
Tel: (0343)-516722
utrechtseheuvelrug@laco.eu

Routebeschrijving


Driebergen Zwem ABC Inschrijven
Leren Zwemmen bij Laco Driebergen

Nieuws

Sport vandaag

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.