Sporten bij Laco in Rucphen is fun voor jong én oud!

Laco sportcentrum Rucphen is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan zwem-en sportactiviteiten voor inwoners van Rucphen, Roosendaal, St. Willebrord, Schijf, Zegge, Sprundel, Stampersgat, Etten-Leur, Zundert en omgeving. En of je nu alleen komt zwemmen of met vrienden of je gezin: bij Laco sportcentrum Rucphen heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Rucphen of neem contact met ons op.

 

 

Sporthal huren
Laco Rucphen beschikt over een sporthal waar je vrijwel elke binnensport kunt beoefenen. Deze sporthal is ideaal voor verenigingen, bedrijven, voetbal-, volleybal-, basketbaltoernooien, rommelmarkten en evenementen. Voor zowel verenigingen als bedrijven biedt de sporthal van Laco heel veel mogelijkheden. Zowel verenigingen als groepen kunnen de sporthal eenmalig of op een vast tijdstip per week huren. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Dit is het moment voor een buitenbadabonnement!

Geniet de hele zomer lang van een buitenbadabonnement voor maar € 61,95*. Met het Laco buitenbadabonnement ben je ook welkom bij andere Laco buitenbaden. Maak met het hele gezin een zomertour en geniet van de unieke recreatiefaciliteiten.

Buitenbad 2018

Wil je in 2018 ook weer een zomer lang zwemmen bij Laco Ruchpen en vele andere Laco buitenbaden? Profiteer dan van 7 augustus t/m 3 september 2017 van de eenmalige en exclusieve nazomerkorting.

Koop nu een buitenbadabonnement voor 2018 en pak een voordeel van maar liefst 50%!
In plaats van € 61,95 betaal je tot en met 3 september 2017 maar € 30,95*. 

Klik hier om een buitenbadabonnement te bestellen

*De buitenbaden Driebergen en Geleen zijn uitgesloten van deze actie.