Sporten bij Laco in Rucphen is fun voor jong én oud!

Laco sportcentrum Rucphen is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan zwem-en sportactiviteiten voor inwoners van Rucphen, Roosendaal, St. Willebrord, Schijf, Zegge, Sprundel, Stampersgat, Etten-Leur, Zundert en omgeving. En of je nu alleen komt zwemmen of met vrienden of je gezin: bij Laco sportcentrum Rucphen heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes bekijk de Facebook pagina van Rucphen of neem contact met ons op.

Sporthal huren
Laco Rucphen beschikt over een sporthal waar je vrijwel elke binnensport kunt beoefenen. Deze sporthal is ideaal voor verenigingen, bedrijven, voetbal-, volleybal-, basketbaltoernooien, rommelmarkten en evenementen. Voor zowel verenigingen als bedrijven biedt de sporthal van Laco heel veel mogelijkheden. Zowel verenigingen als groepen kunnen de sporthal eenmalig of op een vast tijdstip per week huren. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Daarnaast kun je een heerlijke duik nemen in ons buitenbad. Voor maar liefst €59,95 heb je al een buitenbadabonnement. Je kunt dan de hele zomer lang bij Laco zwemmen!
Koop jouw buitenbadabonnement bij de Laco receptie of hier online!

 

Actie: Buitenbad 2017

Wil jij volgend jaar zomer weer genieten in de Laco buitenbaden? Koop dan nu jouw buitenbadabonnement voor 2017 met 50% korting! Koop tussen 1 augustus en 4 september 2016 een Buitenbadabonnement 2017 voor geen € 59,95 maar voor € 29,95. Profiteer nu van dit voordeel!

Koop het buitenbadabonnement 2017

Accommodaties Geleen en Utrechtse Heuvelrug zijn uitgesloten van deze actie. Bekijk de actievoorwaarden

Openingstijden buitenbad

Maandag t/m zondag 10.00 tot 20.00 (na 12u weersafhankelijk, zie facebook)

In het rooster vind je de openingstijden van ons buitenbad. Wij zijn altijd tot 12.00 uur open, daarna zijn de openingstijden weersafhankelijk. Bij een wijziging van de openingstijden, maken we hiervan een melding op onze facebookpagina of bel ons informatienummer voor de openingstijden van het buitenbad 0165-305056.