Rijen

Laco zwembad Rijen heeft een gevarieerd aanbod van zwem- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden. Ook is ze dé specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's. Heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad van Laco zwembad Rijen. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters

Keuze uit veel activiteiten

Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. De ultieme ontspanning vind je in onze sauna. Laco zwembad Rijen biedt een gevarieerd aanbod van zwem- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Rijen, Gilze, Molenschot, Baarle-Nassau, Dongen, Tilburg Reeshof, Oosterhout, Chaam, Bavel, Dorst en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco zwembad Rijen werken professionele zweminstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemlesplan:Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. En een online leerlingvolgsysteem. Maar ook voor baby's hebben wij een speciaal zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Verder hebben wij aangepaste activiteiten voor senioren. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

 

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Visual

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco zwembad Rijen

Mgr. Schaepmanstraat 32
5121 TM Rijen
Tel: (0161)-22 34 78
rijen@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


Leren Zwemmen bij Laco Rijen

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.