Laco achterliggend1

Oudenbosch

Laco zwembad Oudenbosch heeft een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Ze is tevens dé specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's

Keuze uit veel activiteiten in Oudenbosch

Heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad in Oudenbosch. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning met allerlei zwemactiviteiten voor inwoners van: Oudenbosch, Hoeven, Etten-Leur, Roosendaal, Oud Gastel, Zegge, Bosschenhoofd, Stampersgat en omstreken.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco zwembad Oudenbosch werken professionele sportinstructeurs. Waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles- plan: Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco zwembad Oudenbosch heeft online leerlingvolgsysteem waarmee je vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Klik hiervoor op het icoontje aan de rechterkant. Maar ook voor baby's hebben wij een speciaal zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Verder hebben wij aangepaste activiteiten voor senioren. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

onze activiteiten

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Visual

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco zwembad Oudenbosch

De Baarlebossche 2
4731 GS Oudenbosch
Tel: (0165)-31 30 10
oudenbosch@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving

Dagen van Laco Vitaal acc.

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.