Fitness - achterliggend standaard

Oirschot

Laco sportcentrum Oirschot biedt een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Tevens zijn zij de specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airconditioning, squashbanen, sauna en Turks stoombad, buitenbad, zonnebank, sportcafé, fysiotherapie, schoonheidssalon, kinderopvang en ruime parkeergelegenheid

Fitness, zwemles en zwemmen in Oirschot

Klik hier voor de Facebook pagina van Laco sportcentrum Oirschot. Met het fraaie overdekte en openluchtzwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Oirschot ruim 3000 m2 sportoppervlakte. Voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve fitness work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. Laco sportcentrum Oirschot biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Oirschot, Oisterwijk, Moergestel Middelbeers, Wintelre, Best, Spoordonk, Eindhoven en omgeving.

Squashen in Oirschot

Squash is nog altijd de snelste en meest dynamische indoorsport die er bestaat. Squash is typisch een sport van deze tijd: snel, spectaculair en vlot te leren. Bovendien is squash uitstekend voor de conditie. Door regelmatig te squashen verbetert je conditie, blijf je lenig en je bent er eens lekker tussenuit. Je kan heel eenvoudig een squashbaan online reserveren van een squashbaan (maximaal 5 dagen vooraf). 

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Oirschot werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Oirschot heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Visual

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco sportcentrum Oirschot

De Kemmer 1
5688 GK Oirschot
Tel: (0499)-57 19 51
oirschot@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving

Oirschot Zwem ABC Inschrijven
Buitenbad actie 2014 accomodaties

Rooster Zondag

  • 10:00 - 10:30 FunXtion
    Move it

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.