Van jong tot oud actief bezig zijn, dat is Laco Oirschot!

Laco sportcentrum Oirschot is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen en fitness voor inwoners van Oirschot, Oisterwijk, Moergestel Middelbeers, Wintelre, Best, Spoordonk, Eindhoven  en omgeving. En of je nu alleen komt sporten of met vrienden of je gezin: bij Laco sportcentrum Oirschot heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding! Voor meer informatie over aangepaste tijden in vakantieperiodes en openingstijden van het buitenbad bekijk de Facebook pagina van Oirschot of neem contact met ons op.

Squash in Oirschot
Squash is nog altijd de snelste en meest dynamische indoorsport die er bestaat. Squash is typisch een sport van deze tijd: snel, spectaculair en vlot te leren. Bovendien is squash uitstekend voor de conditie. Door regelmatig te squashen verbetert je conditie, blijf je lenig en je bent er eens lekker tussenuit. Laco-members squashen altijd gratis. Als niet members met een member meekomen dan betalen zij de helft van de huur. Klik hier om jouw squashbaan te reserveren. Let op: eerst de letter p, dan pasnummer.

Daarnaast kun je een heerlijke duik nemen in ons buitenbad. Van 21 maart tot en met 10 mei 2016 betaal je maar € 29,95 voor een buitenbadabonnement. Je kunt dan de hele zomer lang bij Laco zwemmen!
Koop jouw buitenbadabonnement bij de Laco receptie of hier online!