Laco versterkt directie met nieuwe Algemeen Directeur

Laco versterkt per 1 januari 2016 haar directie met een nieuwe Algemeen Directeur, de heer drs. Ivo Lavrijsen. Door deze ontwikkeling staat Ivo Lavrijsen nu naast zijn vader mede aan het roer van Laco. Huidig directeur Bert Lavrijsen doet een stapje terug. “Laco bestaat 28 jaar en is toe aan jong bloed. Door Ivo aan de directie toe te voegen, kunnen we Laco naar een hoger niveau tillen”.

Ivo Lavrijsen studeerde Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens en na zijn studie heeft Ivo kennisgemaakt met verschillende facetten binnen Laco. In 2007 nam Ivo de touwtjes in handen als vestigingsmanager in één van de Laco accommodaties. Er volgden drie leerzame jaren met zijn voeten in de polder. Hierna vertrok hij naar het hoofdkantoor in Hilvarenbeek om zijn stempel meer op de organisatie te gaan drukken. Het is dan ook niet vreemd dat hij in de voetsporen van zijn vader, Bert Lavrijsen, treedt. Nu, vijf jaar later, is het tijd voor Ivo om het boegbeeld van Laco te zijn en de groei van het bedrijf verder voort te zetten.

Laco privatiseert, exploiteert, ontwikkelt en verwerft multifunctionele sportcentra. Dit in een breed spectrum van zwembaden, fitnesscentra, sporthallen, ijsbanen en andere sportvoorzieningen op meer dan 40 locaties in Nederland en met ruim 1000 medewerkers. Laco behoort in haar markt tot de top 3 van Nederland.

Ivo Lavrijsen heeft als nieuwe Algemeen Directeur zijn zinnen gezet op de organische groei van de organisatie en uitbouw van haar profiel in verschillende markten. Laco blijft hierbij een stabiele speler in de sport –en recreatie in de breedste zin.