Hilvarenbeek

Laco sportcentrum Hilvarenbeek heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airco, sauna en Turks stoombad, zonnebank, sportcafé, fysiotherapie en ruime parkeergelegenheid

Fitness, zwemles en zwemmen in Hilvarenbeek

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Hilvarenbeek voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve fitness work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning voor inwoners van Hilvarenbeek, Tilburg, Biest-Houthakker, Esbeek, Diessen, Gilze-Rijen, Lage en Hooge Mierde, Hulten, Reusel, Poppel (België) en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Hilvarenbeek werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Hilvarenbeek heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

Fysiotherapie Stofberg

Jou fit krijgen. Jou fit houden. Daar doen we alles voor. We doen het op een manier die werkt en waar we ons prettig bij voelen. In het kort: we zijn persoonlijk, we denken mee, we bieden kwaliteit. En we meten best veel, voor, tijdens en na een behandeling. Dat levert waardevolle gegevens op die ons leren wat wel en wat niet werkt. Zo kunnen we in geval van lichamelijke klachten en ongemakken vrij nauwkeurig zeggen welk programma je nodig hebt, hoe lang het duurt en wat het resultaat is. Lees meer over FysioStofberg.

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Visual

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco sportcentrum Hilvarenbeek

J. F. Kennedylaan 1
5081 GK Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 21 20
hilvarenbeek@laco.eu

Routebeschrijving


Leren Zwemmen bij Laco Hilvarenbeek
September campagne

Rooster Vrijdag

 • 09:30 - 10:30 ClubJoy Cycle
 • 10:00 - 11:00 50+ zwemmen
 • 10:30 - 10:50 Core stability
 • 13:00 - 14:00 ClubJoy Cycle
  ClubCycle 50+
 • 13:15 - 15:30 50+ zwemmen
 • 14:00 - 14:15 Groepsfitness 50+
 • 15:00 - 16:00 Fitness voor hartpatiënten

Evenementen

  Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.