Heythuysen

Laco sportcentrum Heythuysen heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airconditioning, sauna en Turks stoombad, zonnebank, sportcafe, skatelessen en ruime parkeergelegenheid

Zwemles, fitness en zwemmen in Heyhthuysen

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitness centrum en het gezellige sportcafé biedt sportcentrum Heythuysen voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. Laco sportcentrum Heythuysen biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Heythuysen, Meijel, Kessel, Kelpen-Oler, Roggel, Leveroy, Grathem, Heel en Leudal.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Heythuysen werken louter professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-
plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Heythuysen heeft een uniek online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma's. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

Fysiotherapie van den Schoor- de Maat

Met ingang van 1 juni gaat Fysiotherapie van den Schoor- de Maat samenwerken met Laco Leudal. Door de onderlinge samenwerking kunnen klanten van Laco Leudal gebruik maken van de expertise van Fysiotherapie van den Schoor- de Maat met al onze specialisaties. Niet alleen op gebied van behandeling van blessures, maar ook op alle gebieden van klachten of beperkingen van het bewegingsapparaat bij jong en oud, leveren wij hoogwaardige zorg. Lees meer op de website.

onze activiteiten

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Sport & Spel

Verenigingen en groepen sporten gezellig bij Laco

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Visual

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Laco sportcentrum Heythuysen

Arevenlaan 3
6093 GM Heythuysen
Tel: (0475) 49 47 28
heythuysen@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


Heythuysen Zwem ABC Inschrijven

Rooster Woendag

  • 10:00 - 10:45 Bosu
  • 18:30 - 19:15 ClubPower
  • 19:45 - 20:30 Spinning

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.