Goirle

Laco zwembad Goirle heeft een binnen- en buitenzwembad, sauna, Turks stoombad en een gevarieerd aanbod van zwem- en recreatie activiteiten voor alle leeftijden. Ook is ze dé specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's

Keuze uit veel activiteiten

Heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad en openluchtzwembad (open vanaf zaterdag 30 april 2016). Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. In het buitenbad kun je meer dan baantjes zwemmen. Veel plezier bieden de stroomversnelling in het bad, het watergordijn en de spuitattributen. Op onze ligweide is het heerlijk relaxen. Laco zwembad Goirle biedt een gevarieerd aanbod van zwem- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Goirle, Alphen, Riel, Poppel, Weelde, Tilburg.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco zwembad Goirle werken professionele zweminstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemlesplan: Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar inclusief een online leerlingvolgsysteem. Maar ook voor baby's hebben wij een speciaal zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Verder hebben wij aangepaste activiteiten voor senioren. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Visual

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco zwembad Goirle

Fabriekstraat 14
5051 HP Goirle
Tel: (013)-534 15 05
goirle@laco.eu

Openingstijden
Routebeschrijving


September campagne

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.