Driebergen

Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug in Driebergen heeft een zwembad met een overdekte glijbaan, nieuwe fitness accommodatie, stoomcabine`s, sportcafé, snelbruiners en een openluchtbad met overdekte glijbaan, ligweide en ruim speelterrein.

NIEUW: Super Splash Glijbaan

De glijbaan in Driebergen heeft een volledige metamorfose ondergaan. Er kan een spetterende foto van je worden gemaakt in de glijbaan en er kunnen verschillende thema’s gekozen worden voordat je van de glijbaan afgaat. De glijbaan is een interactieve game experience op zich en bevat zelfs een Social Media connectie. Glijbaan ‘Super Splash’ = uniek in de regio! Bekijk hier een leuke SuperSplash-video op het Laco Recreatie YouTube kanaal.

Fitness, zwemles en zwemmen in Driebergen

Of je nu wilt leren zwemmen of rustig baantjes trekken, we bieden een uitgebreid pakket aan activiteiten. Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug heeft een gezellig, groot zwembad dat over vier binnen- en twee buitenbassins beschikt. Naast de zwemfaciliteiten beschikken we over een nieuwe fitness accommodatie en je kunt sporten in buitenlucht met Laco BootcampKortom bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. 

Professionele instructeurs

Bij Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Zo hebben wij het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf vier jaar. Maar ook voor baby's hebben wij een speciaal zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Verder hebben wij aangepaste activiteiten voor senioren. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers. 

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Health & Beauty

Even tijd voor jezelf om te ontspannen. Sauna, zonnebank

Visual

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Fitness

Conditieverbetering, vetverbranding, afslanken, versterken spiermassa

Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug

Schellingerlaan 20
3971 BX Driebergen-Rijsenburg
Tel: (0343)-516722
utrechtseheuvelrug@laco.eu

Routebeschrijving


Driebergen Zwem ABC Inschrijven
Leren Zwemmen bij Laco Driebergen

Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.