Laco achterliggend2

Borne

Laco zwembad Borne heeft een gevarieerd aanbod van zwem- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden en is dé specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's

Keuze uit veel activiteiten

Heerlijk zwemmen in het kleine knusse overdekte zwembad. Je kunt kiezen uit allerlei activiteiten, zoals zwangerschapszwemmen, Laco Knuffelzwemmen voor baby's en peuters, zwemlessen met Laco Zwem ABC, seniorenzwemmen, sauna en nog veel meer. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. Laco zwembad Borne biedt een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Borne, Zenderen, Deurningen, Hengelo, Azelo, Hasselo, Twickel en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco zwembad Borne werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco zwembad Borne  heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby's hebben we een speciaal zwemlesprogramma: Laco Knuffelzwemmen. Verder hebben we met watergymnastiek aangepaste activiteiten voor senioren. Ook de jeugdige zwemmer kan bij ons terecht. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

 

onze activiteiten

Zwemmen

Laco Zwem ABC, banenzwemmen, recreatief zwemmen

Visual

Party & Events

Kinderfeestjes, vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten

Laco zwembad Borne

't Wooldrik 3 7621 AH Borne
Tel: (074)-266 29 71
borne@laco.eu

Routebeschrijving


Evenementen

    Er zijn geen evenementen voor dit onderdeel.